|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
stylus rmx mi stvara probleme... nikako da ga instaliram... prije mi je radio ali sad nikako, sve uradim po p.s.-u prekopiram datoteke, napravim shortcut, prebacim ga na c: u spectrasonic i opet nece!!!! da li je moguce da je to sp2, mislim to sam jedino promjenio pa ne znam da li to ima ikakve veze...
ljudi pomagajte, stylus rmx mi jaaaaaaaaaaaaaako treba.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Moguće je da jeste... ali meni stylus radi i sa SP2 i sa svim ostalim što je izašlo posle SP2.
Šta više imam verziju instalacionog windowsa koji čim se instalira već doda i SP2, i sve radi savršeno pod njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Pa i mene interesuje u cemu je problem jer nemam ni SP1 ni SP2 jer mi ni Terratec EWX ni Fire6 nisu htele raditi kako treba pod njima. Instaliram cisti XP i kartice rade ko sat.
Jos da napomenem na dva razlicita kompa, znaci nije do hardware-a ( bar mislim ). U cemu je trik ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Brate evo ja i ortak u kom?iluku, obojca EWX Terratec kartice, obojca XP sa SP2 i nikad nikakvih problema. Jedino ?to ja uvek instaliram sve?e windows updateove, ali nije bilo problema ni samo sa SP2 kad je bio sve?e instaliran.
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Nije ti do sp2! Nadam se da si ovdje vidio moju poruku od jutros, u kojoj sam objasnio problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Nadam se da se ovo nece shvatiti kao OT.
Dusane, verujem ja tebi da ti sve radi sa SP2 ali mi nije jasno zasto meni ne radi. Na starom kompu ( P III 900MHz ) sam kad je bio nov prvo instalirao suvi XP i EWX i radilo je OK . Onda sam instalirao SP1 i sve je otislo dodjavola. Pokusavao sam i updateove ali je jedino funkcionisalo format- instal suvog XP-a. Posle ( valjda ) 2 godine kupim novi komp ( P IV 2.8 GHz ) i dodje mi sa instaliranim SP1 . Instaliram novu Fire 6 DMX i nece da radi. Instaliram SP2 ali prestanu da mi rade neki programi a kartica i dalje ne radi. Setim se problema i instaliram suvi XP i sve radi kako treba. U cemu je trik? Zasto na nekim kompjuterima SP sve skenja a na nekima sve radi kako treba. Koja su to podesavanja koja treba obaviti da bi SP ( 1 i 2 ) funkcionisali korektno ? Ili je u pitanju neki hardware konflikt npr. ( lupam ) tip memorije ili maticna ploca ... nije kompatibilna sa SP-ima ? Mozda bi bilo interesantno da neko to objasni jer mislim da to ima veze sa problemom koji je mr. lou naveo gore ( ili gresim ) . ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Imam instaliran stylus na dva kompjutera sa sp2 i nemam nikakvih problema. Da li si ubacio adon, salim se naravno
![]()
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() I kod mene je dosad sve radilo sa SP2 (od muzickih programa i pluginova), ali mi recimo Corel 11 nije vise hteo raditi, a burazeru na njegovom kompu nije vise radio Auto Cad 2000. Ja sam Corel zamenio 12-kom, a on Auto Cad 2006-icom i sad opet sve shljaka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da nece sta crknuti? | alfom | Computer Hardware | 12 | 12-09-2008 12:25 PM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |