|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam da li ste culi ili probali ove Kablove made in Switzerland
![]() Juce mi je bio njihov predstavnik (inace moj dobar prijatelj) i doneo je par ne probu! Koristio sam Vovox xlr-xlr sa Neumann-om 87 preko Red7, Millenie STT i Buzz Audio ARC! Sniman je zenski vokal, kompresija je isla uvek preko komresora uredjaja na kome je snimano! Limiter na master bus-u Manley MU insertovan u Protools-u 7 HD verzija. Svi kablovi su bili VOVOX! U odnosu na prosle kablove koje sam imao( planet waves, klotz, neutrik) koji nisu ni malo naivni, razlika je bila NEZAMISLIVA! Uredjaji na kojima radim vec par godina i koje dobro poznajem( sem Buzz audio) su zvucali 30% bolje!!!! Na pitanje u cemu je tajna, covek mi je odgovorio da se radi o brzini jona u kablu koje je od "normalnog" brza cak i do 20 puta. Cena ovih kablova nije mala oko 70evra po komadu, ali ko se odluci za potez da svoj setup nagradi ovim cudima, dobice sigurno bez velike muke mnogo bolji zvuk! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
evo i dva primera:
http://www.vovox.ch/neu/content_d/02_03_03.html Fajlovi su aiff i prvi je sniman standardnim kablom koji se koristi u vecini studia drugi aiff file je sniman vovox kablom :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() heh izgleda da ti kabeli uopce nemaju oplet za shielding. hvala ali ne hvala: http://www.gearslutz.com/board/showt...ighlight=vovox http://www.soundonsound.com/forum/sh...fpart=all&vc=1
-- De?urni mrgud Last edited by zvincic; 05-05-2006 at 12:22 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Zdravo Manley,
Ako volis takve stvari... probaj i ovo http://www.evidenceaudio.com/ pa javi utiske... pozdrav bogi
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() P.S. vovox kablovi su svi shielded(ne znam kako se kaze na nasem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Decenijama su 1% poboljsanja zvuka placali desetinama i stotinama hiljada dolara, aeto, za samo 70 evra po komadau. mogli su da dobiju 30% ![]() Ej, bre, ljudi, 30%... Pa oni su svi obicne budaletine... Od Rick Rubina do Manny Maroquinna... Sjajnooooo!!! ![]() Svaka chast! Nek' ti je sa srecom u menjanju svetskog kablovskog poredka! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Probaj pa ces videti ili zivi u zabludi da si u pravu! ![]() Razlika je primetna i to ogromna da li je 30%, 10% ili 110% cifra je bila kao figurativno objasnjenje... ali koliko vidim vise pojedini veruju ono sto je napisano negde neko, nego svojim usima.... ![]() Last edited by Manley; 05-05-2006 at 01:36 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Ok,onda da ocekujemo skok u svetskoj produkciji za 30% zahvaljujuci Vovox-u!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kablovi..... | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 13-11-2008 02:23 PM |
kablovi | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 27-12-2007 05:49 PM |
Kablovi ? | djole970 | Vlado Georgiev | 1 | 10-03-2005 02:46 PM |