|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Probajte rumski chat. Dovoljno je otici na opciju chat u okviru navigacijskog bara (u gornjem dijelu, gdje vam je UserCP, FAQ, Member List ...). Savjetujem da izaberete PopUp verziju jer tada mozete normalno surfovati forumom dok chatujete
![]() PS. Ako vam nesto nije jasno a u vezi irc-a je, lesha ce vam odgovoriti ![]() [EDIT] :: Evo vam jedan koristan jako mali programcic koji vam moze pomoci da chat otvoren u prozoru drzite Always on top, sto vam omogucava da chat prozor uvijek bude ispred foruma, tako da mozete da surfujete istim i chatujete, bez potrebe da stalno spustate misem dolje i aktivirate prozor sa chatom. Potrebno je i malcice resize-ovati pomenuti prozor radi preglednosti (za sada samo po vertikali). http://www.fadsoft.net/AlwaysOnTopMaker.htm Last edited by diviner; 27-04-2006 at 03:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
hvala diviner
![]() pozdrav ni-ju koji nas je uputio na vbulletin skriptu ![]() ukoliko vam nesto nije jasno, IRC tutorijal se nalazi ovde -> http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13983 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
mene nece da konektuje na pop-up
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Glup
![]() ![]() Cekajte, ajmo ponovo. Skinuo Mirc, uradio po uputu, registrovao se, ali ne mogu sa foruma da se konektujem nikako. Gde gresim?
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
forum verzija nema nikakve veze sa mIRCom vec sa Javom koju verovatno ili nemas instaliranu ili je u pitanju zastarela verzija.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Nemoj se smejati, he,he, sad cu da prekopam po diskovima
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
ja sam imao problema sa java chatom, ali posto inace koristim operu, java mi ovog puta ne treba..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
.. rumski chat .. | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 66 | 19-10-2009 10:31 PM |
Chat??? | -Yoweeza- | Predlozi i sugestije | 10 | 24-09-2006 01:33 AM |