|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Izasao je nesto skoro,a zahteva kontakt2,znaci to su samo banke za kontakt2 koji jos nisam provalio, tj. nisam ga ni palio nisam imao potrebe.Al posto ovu violinu najavljuju vec dugo vremena i sad kad je izasla svuda je nesto hvale reko i ja da je skinem,vec mi je na pola download-a pa da vidim jel imao neko iskustva?Kakav zvuk ima,dal mi treba to uopste ako imam halion string collection koji mi je uglavnom do sada odradjivao posao.Inace ovo nije sintetika ovo je(bar tako kazu) semplovana prava stradivari violina i naravno neki opak baja je to svirao tako da sta znam javljam utiske kad isprobam.
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
To je oficijelni sajt sa koga naravno ne mozes da skines piratski program to nadji preko nekog p2p programceta il torrenta il sta vec |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Probao... Nije loša stvar uopšte...
Zahteva Kontakt2 zbog moćnog skriptinga koji ima ovaj sampler... Uz malo truda programiranja, mogu se dobiti dobri rezultati... Doduše ja još nisam imao potrebu za solo violinom u projektima, samo sam je onako sviruckao LIVE za probu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Jel u ovom cudu realnija violina? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Halion string što imam je neki na 8 cd-ova ako se ne varam... ali sam ga samo probao i obrisao, jer generalno nisam fan haliona, a verovatno da mi se nije ni svidelo pa sam odma deinstalirao...
Mislim da je ovo bolje, barem kada je u pitanju jedna solo violina, pošto je ovo u stvari samo to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
sve najbolje poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Fantasticna violina...bolju semplovanu violinu jos nisam cuo od ove,stvarno zanimljivo..
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
hmm..imam problem sa violinom
![]() Meni samo radi Pizzicato i Polyphonic...Zna li neko sta je u pitanju? Jel moguce da mi je bank fajl felerican ili...?
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Za razliku od ranije verzije, mene kontakt.2 povremeno zeza pa i dalje radim na njegovoj ranijoj verziji, tako da je još nisam probao. Jel ovo isključivo radi u kontaktu2?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Je li neko probao? | dvuckovic | Computer Hardware | 5 | 08-01-2008 06:08 PM |
Jel probao neko??? | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 24-08-2006 09:25 AM |