|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Da li neko zna postavku za solo gitare grupa Paradise Lost (period 1992-95) i Metallica, kao i za zvuk Santanine gitare?
Last edited by fly; 31-03-2006 at 11:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zavisi ?ta očekuje?. Pogledaj već postojeće presete koje ima?, nađi neki sličan pa kreni od njega. Svaka gitara je različita, svirač itd. Plus podrazumeva se da ulazi? u karticu na adekvatan način (DI + mikrofonski preamp). U svakom slučaju dobiće? ne?to ?to će podsećati na Santanu ili na Metaliku, a sad koliko će? time biti ili neće? biti zadovoljan, zavisi od tebe.
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
mnogo bolji kvalitet se postize ako se koristi H&K RED BOX ili nesto slicno njoj. a guitar rig me je vise odusevio u post produkciji, napravio sam jako dobar zvuk koristeci ga tek kad sam snimio gitaru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Paradise lost su mislim Marshall, mozda JCM 800, a gitare Gibsoni manje-vi?e... Mozda boostano s kakvom pedalom... ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Guitar rig 3 | LMstudio | Audio Software | 20 | 03-12-2007 03:02 PM |
NI guitar rig 2 | veseli koljac | Audio Software | 38 | 03-01-2006 05:31 PM |
Guitar rig 2 | shigumicu | Gitarska Produkcija | 3 | 08-12-2005 11:59 PM |
NI Guitar Rig | perapera | Audio Software | 27 | 21-03-2005 03:34 PM |