|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pulsar 2 plus sam kupio jos 2001 ili 2002.Naravno tada je bio predvidjen za instalaciju u 95-ici i 98-ic.Da li cu imati poteskoca da ga instaliram u XP-u?
Cini mi se da hocu. Ako mi mozete dati kratak kurs instalacije i eventualno neki link za skidanje Drajvera za xp (a da nije Creamware),jer tu nisam nista nasao na ovu temu. Unapred zahvalan! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Moras biti registrovan na Creamware sajtu i skinuti sa njega Scope 4.0, ili 4.5.
Minimum koji radi sa XP-om ti je Scope 3.1... Radi provereno, dobro i stabilno, ali izbegavaj VIA KT400 chipset za plochu i nForce 4...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Onda mi bar preporuci plocu i procesor,jer konacno menjam stari komp na kome je i bio pulsar (sve ove godine radio u 98-ici kao doxa).
Ovo skidanje sa Creamwara je jedino sto mi treba? Instalacija je kao i u 98,pa se onda instalira scope 4.0 i to je to , ili...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Mason
|
![]() Quote:
Dakle, sam odluci sta ces... ja cu ti reci ono sto bih ja uzeo... Plocu sa sto manje komplikacija i zapetljotina baziranu na NF3 chipu, cuo sam da su nove ploce sa VIA chipom sada sasvim o.k., pa valja razmisliti i o tome, a sto se procesora tice isao bih na Athlon 64 (socket 939)... Licno, kod mene sa Barthonom 2500+ i nForce 2 ultra CW radi bez problema, a radile su caki dve CW kartice bez ikakvih zajebancija... Ali to je vec konfiguracija starije generacije i danas imas bolja i brza resenja... Cak i ako dodje do neke sitne nekompatibilnosti, ona se moze resiti setovanjem biosa i instalacijom racunara u Standard PC modu... Ali ako je ploca skroz nekompatibilna, resenje je zamena ploce... Obicno intervencije i nisu potrebne... Kod mene sve radi u ACPI modu, bez povecanja latencije PCI magistrale, bez manuelnog podesavanja IRQ-a... i tako bi obicno trebalo i da bude... Sto se instalacije SFP 4.0 i 4.5 tice, moras ga registrovati kod njih na sajtu i preuzeti serijski br., ili all keys file... Sama instalacija je jednostavna... Pokrenes setup i pichis... Po ovome sto si napisao do sada, cini mi se da ti i dalje koristis verziju 2.04 i vise nego pozeljno je da predjes minimum na 3.1, a, jos bolje, na 4.0, ili 4.5...
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Hvala vam puno na savetu!
Odoh da malo odremam,a sutra narucujem komp! Kad ga budem dobio,nadam se da cete mi biti u pomoci ako stvari pri instalaciji ne krenu bas,bas,bas...?!! pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instalacija ... | Hepek | Audio Software | 2 | 28-07-2009 12:44 PM |
DFH superior instalacija | dr.Ru | Audio Software | 27 | 16-05-2005 12:04 AM |