|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jos jedna u nizu sprdjenih stvari:
kada editirate u fixed lane nacinu i grupirate evente sa vise traka i zelite ih pomicati unutar laneova, vidi vraga.....neće....a u sx/nuendo 2 to radi bez frke ![]() mozete pomicati samo jednu po jednu traku... ovako je editing bubnja muka samo takva.... zamislite da imate 2 foldera sa po 16 traka i u svakom kanalu svaki tejk rucno da se pomice.....ne hvala.....nuendo 3, selis sa mog sistema, dok te ne srede i ne zakrpaju do kraja. steinberg i nuendo 3, thumbs down!
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Kod mene to radi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
To bi moralo da radi! Pogledaj da nisi neki seting podesio, hoce ponekad zbog najmanje gluposti da zeza, ponekad stave dve stvari na jedan seting i onda se tako zaglavis i potrosis dane i dane u razmisljanju i provaljivanju problema!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
jer vidim da se i na nuendo forumu zale kako to jos nije rijeseno. btw. mozda sam malo nejasno opisao problem. naime, eventovi se pomicu unutar lane-ova NA VLASTITOM kanalu. mogu ih i ja grupirati i pomicati na druge kanale, ali recimo imam na vise traka nekoliko tejkova jedan ispod drugog. I sad, prebacim sve trake u fixed lane i hocu spustiti sve tejkove tako da svaki bude u svojem lane-u. Prvo selektiram sve trake iz tejka, grupiram ih (ctrl-g) ![]() i onda spustim u donji lane. ![]() Problem je sto u nuendu 3 ne ostaju dolje kao na sljedecoj slici ![]() vec ostanu gore, iznad ostalih tejkova (slika 1)....kao da nista nisam napravio. da li je isto i kod tebe? ponavljam, kad micem jedan po jedan event, onda radi. kad ih grupiram i hocu maknuti sve odjednom, onda nece (u nuendu 3.2, sx 3 nisam probavao).
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kako sam napisao, vidim da se ljudi po nuendo forumu zale na potpuno istu stvar... dizem ruke
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
moj nuendo 3.2 cak nema ni transport bar...jednostavno nece da se upali ?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
F2.
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
E izvini brzopleto sam odgovorio ja sam na 3,2 vec 3 meseca!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
ne znam za vas, al ja sam primetno komotniji sa 3.2 verzijom Nuenda nego sa 3kom... jednostavno, mnogo sam operativniji... svidja mi se ona control room opcija mada nisam siguran od kad se pojavila... i svidja mi se multiple-file autosave..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
tipicno....isprave dvije stvari, useru 10 novih ![]() btw. nek dignu ruku oni kojima se vise svidjalo baratanje sa workspace-ovima u sx/nuendo 2 nego u trojci...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo | Tolerancija | Audio Software | 19 | 08-02-2008 07:12 PM |
Nuendo 2.0 | dr.Ru | Audio Software | 38 | 25-09-2003 05:08 PM |