Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-12-2005, 12:38 PM   #1
nESbo
Member

nESbo's Avatar

Default Psihodelicni glasovi ; ))))

Pa gde ste bre drugari ?!?!?!?! Evo ja se opet pojavljujem kad mi nesto treba

E ovako, pitao sam sve ove moje psihodelicare za pomoc ali niko ne zna... Zamolio bih vas da skinete ova dva fajla koja sam okacio i pomognete mi da resim misteriju neverovatno zanimljivog nacina produciranja glasa od strane savrseno kvalitetnih producenata iz Engleske.

Pitanje je: Sta oni tu rade????? Sta je ovo, kako ovo, zasto tako dobro?? 'Ocu ja! Obratite paznji na vokale, na ta seckanja... Mislim, stvar je moguce i veoma prosta, ja dosad nisam nikada ni ubacivao glas/vokal u pesmu (radio sam samo instrumentale), tako da nisam bas najbolje upucen u taj deo. Sta tu mene generalno zanima: da li postoji neka masina/efekat koja radi ta chuda sa glasovima ili jednostavno lik sam secka 16-ine i 32-ine pa pakuje... pojma nemam . Mada te iste efekte imaju i sa akusticnom gitarom, tipa jednu notu tako dobro isecka, razbaca i razvuce da je to neverovatno.

U svakom slucaju poslusajte ovo, molim vas, pa ko sta moze da kaze o ovome bio bih mu veoma zahvalan. Pozdrav jos jednom za ekipu!

http://rapidshare.de/files/9628896/evil_harm.mp3.html

http://rapidshare.de/files/9628936/v_sample.mp3.html

p.s. nemojte da mi kukate za kvalitet ko zna kako sam ja to usnimio : )))) a i trudio sam se da budu sto manji fajlovi. poz!

Last edited by nESbo; 22-12-2005 at 12:43 PM.
nESbo is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules