|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima.Ja sam novi clan i s obzirom da sam poceo prije godinu dana smatram da jos pojma nemam od produkcije.ja se licno bavim produkcijom elektronske muzike,zanr techno zanima me kako da dobijem onaj prljavi zvuk sa puno visokih koji stvaraju taj techno noise.Sve korisne savjete i upute cu rado prihvatiti.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa jednostavno ces morati da nabavis opremu koja se koristi u te svrhe.Ti nisi naveo na cemu radis, tako da ne vidim kakav savet ocekujes...
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pitanje nije jasno...verovatno ti znas na sta si mislio,ali ja ne.
(prljavi zvuk sa puno visokih = ? techno noise = ? ) Konkretizuj malo pitanje ili baci neki kratak mp3 (<1mb). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Koji sekvencer koristis-za tehno ti je najbolji Ableton Live 5.Samo ucitas loopove u slotove i aktiviras pomocu tastature.Kakav tehno stil bi voleo da radis?Hard kao Glenn Wilson ili Carlos Rios,svedski stil kao Adam Beyer,minimal kao Hertz,schranz kao Natus,Amok ili Wittekind?
![]() ![]() Ovo je jedan moj drugar radio iz zezancije u Abletonu ![]() http://storeandserve.com/download/16...0head.mp3.html Napravio stvar za 10-ak minuta.Mislim stvar je totalno nerazradjena i ovo je cisto redjanje klipova i daleko je od redovnog techno tracka ali sam stavio link cisto da cujes loopove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
moguce je da mislis na ben sims zvuk, na primer, onda je u pitanju samo kreativno koriscenje loopova.. i da, ableton live ce ti zavrsiti posao.. poz Last edited by lesha; 25-10-2005 at 03:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Zasto svi preporucujete Ableton kada taj program ima sasvim drugu namenu?!
Apsolutno je nebitno koji ces sekvencer koristiti! A sto se tice Abletona, on nije klasican sekvencer i namenjen je za zive nastupe, zato se i zove Ableton Live.
![]() |
#7 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
evo ovako radim u nuendo i reason rewire modeu.Od plug inova imam masu stvari i instrumenata i processora poput wavesa izotopa itd. imam yamaha 02R mixer ns 10 tannoy reveal i auratone monitore.dbx1066 compressor limiter gate,alesis 3630 compressor,amek mic preamp designed by rupert neve
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
I uspesno sam ga koristio na nastupu pre par dana. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
po meni je isto tako upotrebljiv i kao sequencer.. cak mi je laksi i brzi za rad od ostalih..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Old school techno | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 244 | 01-01-2012 09:51 PM |
Industrial techno | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 8 | 15-08-2009 01:53 PM |
Hard techno | zoolander | Promocija radova | 10 | 29-12-2007 10:58 PM |