|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
otkad san stavi drugi pulsar pojavljuje mi se ovaj problem. prvih nekoliko dana sve je radilo ok, a u zadnja dva-tri dana nekolko puti mi se pojavi taj error. najzanimljivije od svega je sto se problem nikad ne javlja u radu, bez obzira koliko je kanali i koliki su nuendov i pulsarov projekt, nego ponekad kad otvaram nuedov projekt, a ponekad iz cista mira pa cak i kad su svi programi zatvoreni i kad ne radim nista.
to nije neki problem za mene, jer samo pritisnem 'retry' i sve nastavi radit ko da nista nije bilo, ali svejedno me nervira jer nikad nisan ima taj problem. pogleda san irq sharing i sad mi poco i jedan uad dilu peti irq, dok je jedan pulsar sam na trecem a drugi sam na jedanaestom irq-u. ako primistin kartice sigurno cu rijesit problem, ali ne znan koji od dva uad-a da primistin, a bas mi se neda isprobavat. dakle, u konpjuteru su: 2 pulsara 2 uada i powercore mobo je asus p4c800 kako rasporedit kartice?
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|