|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Last edited by lesha; 11-09-2005 at 11:51 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno zvuci kao ARP 2600-mada sto se tice monofonika iz 70-ih uvek sam preferirao zvuk Moog Modulara -kada bi ovaj Wayoutware odradio Modulara(sto se tice Arturije-nije to taj zvuk)-vrh
Drzim palceve Jimu Heintzu(osnivacu Wayoutwarea) da skupi pare za istrazivanja pa da se baci na emulaciju Moog Modulara a kasnije i na synthove 80-ih(Prophet 5,Oberheim OBX-a,ELKA Synthex:o ![]() Poslusajte kako zvuci ovaj sint http://www.wayoutware.com/soundsampl...0_seqleads.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
creamware ima zanimljive emulacije a neke je izbaci i kao hardware: http://messe.harmony-central.com/Mus...mWare-ASB.html
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
timewarp koristi "pace" zastitu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Moram reci da je fantastican,kakva Arturia -kakvi bakrachi,pa ovo jede Arturia Arp 2600v za dorucak.Do sada najbolja emulacija(nisam cuo Creamware-ovog Profita i Minimaxa)nekog analognog syntha.Zamislite u nekoj buducoj verziji jos i bonus ARP sekvencer.Zdere CPU ali ni ne mislim da ga sviram u 8-voice modu.
Nervira me kada zelim da pogledam neki modul i parametre a zaklonjeni su od kablova(kod Arturijine verzije se kablove pomaknu u stranu kada predjes strelicom preko njih).Mogli bi i malo graficki da ga doteraju-UI deluje nedovrseno.Ostaje jos problem oko zastite(PACE)ali ne znam da li se to odnosi i na nas ![]() ![]() Sve u svemu,voleo bih Clusterchord da ga proba da kaze svoje misljenje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Evo probah, i mogu da kazem da mi se svidja. Za trenutak sam se uplasio, ukljucio sam "8 voice mode" i zablokira se sve, nece mish, procesor 100%, pa dal su oni normalni, nikako nisu optimizovali program :o
![]() Aj' stvarno neko od hardverskih sint frikova neka proba, pa nek da sud.
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Moj utisak,nisam strucnjak ali po meni je ovo ipak daleko od Arturine emulacije.Way Out Ware zvuci mnogo tanje od Arturie
cak jako siromasno za novije sintove koji su se pojavili u zadnje vreme.
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
meni zvuci bolje..
na koju arturiu mislis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Vecina preseta je kod Arturia Arp 2600v nabudzena delay-om pa ti mozda Timewarp deluje tanje-isto kao kad uporedjujes Minimoog v i Minimonsta
Probaj da uporedjujes patchove iz patchbook sekcije(oba syntha imaju ove patchove). |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Standalone program za usporavanje audia? | alen | Audio Software | 7 | 07-08-2009 09:42 AM |