|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Stary Night cover
Ima jos sta da se doradi ali me interesuje sta mislite ![]() Igrao sam se gitar rigom i pade mi na pamet sledece: posto cinjenica stoji da sofwerske amp simulacije jos uvek nisu na "nicou", zasto ih uopste koristiti? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Lijepa ideja....Jesi li pravio ovaj preset za gitaru ili je neki fabricki?
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam ga pravio. Kao sto sam vec rekao, jako je jednostavan. Samo ds pedala u virtuelne cab-ove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
To je onaj simanalog G-suite DS1 plugin?
Pazi, poprilično prirodnije i toplije mi ovo zvuči nego bilo kakva simulacija iz Guitar Riga, ali to i nije neka novost, taj G suite svi hvale. Meni se onaj jcm 800 sa tubescreamer-om ispred njega super sviđa, isto posle u neku simulaciju box Inače ?to se tiče sviranja, nadam se da se neće? uvrediti ako prokomentari?em, ne idu ti neki momenti kad se tra?i tehnika, ali lepo svira? fraze, sa smislom, čuo sam ja mnogo poku?aja interpretacije Satrianija, negde si mu lepo skinuo fraziranje, sad "jos samo" da nabilduje? tehniku ![]()
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
sada cu da preslusam. Last edited by veseli koljac; 18-08-2005 at 12:15 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Last edited by veseli koljac; 18-08-2005 at 12:30 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
@DushanS, naravno da necu da se ljutim pobogu
![]() Thnks. I da to je Guitar rig ali sam sklopio preset bez "pojacala". Juce sam probao da umesto ds-1 stavim CAT distorziju i zvuci jos lepse. (kad dimarzzio napravi magnet...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Evo sad preslusah pesmu, stvarno Satrianijeva farba. Lepo zvuci nema sta, i slazem se sa imenjakom oko komentara za tehniku. Samo napred.
![]()
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A sto je to simanalog G-suite DS1 i JCM900, jel to neki plug in ili bodete pravu DS1 u kartu pa u Guitar rig? Jel ima to negdje da se skine ako jeste?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
to je plugin,koji sadrzi ove simulacije
- Boss DS-1 (Distortion stompbox) - Boss SD-1 (Super Overdrive stompbox) - Tube Screamer (Overdrive stompbox) - Oberheim PS-1 (Phaser stompbox) - Univox Univibe (Modulations stompbox) - Fender Twin 1969 (Guitar amplifier) - Marshall JCM900 Dual Reverb (Guitar amplifier) ovde mozes da skines http://www.simulanalog.org/GSuite.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sweet dreams keyz cover :) | MarkoX50 | Promocija radova | 0 | 16-09-2009 10:07 PM |
Dirty Cover Presentz Zika Obretkovic | PetarCvetkovic | Promocija radova | 3 | 15-04-2009 09:23 PM |
Simpatican mali studio !!! | korenjak | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 28-03-2009 09:52 PM |