|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nikako ne uspevam da nakon instalacije kx drajvera dobijem zvuk,odnosno sistem mi prijavljuje da mixer nije instaliran(nema ni ikonice).Kad odem u sistemski folder za kx dajver(gde postoji ikonica za mixer, klikom na nju sistem mi trazi da reinstaliram drajvere i tako ukrug.Da li neko zna o cemu se radi i da mi da praktican savet da resim problem.Zvucna kartica je "Creative Sound Blaster Audigy LS"-OEM izdanje.Probao sam i sa manuelnom instalacijom preko Device Managera-Update Drivers i ista prica.
Interesuje me da li je neko cuo za "YouP-PAX" drajvere koji sluze za optimizaciju Sound Blaster kartica i sta oni omogucavaju? Unapred hvala,Humy |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ja imam istu kartu,i kx radi bez problema (ver.3537)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
pogledaj ovaj thread, mozda ti bude od pomoci..
www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8156 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Koliko ja znam, KX driveri ne rade sa Audigy LS kartom. Imao sam jednu i nije radilo, i?ao sam na forum na kx sajtu i tamo je lijepo pisalo da njihovi driveri ne podr?avaju tu kartu. Ona se ne bazira ni istom čipu koji je u live karticama (za koje je prvenstveno taj driver namijenjen). Isti je slucaj i sa karticom Creative LIve 7.1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
sa audigy LS,kx drajveri rade,ne rade sa Extigy i Audigy2 NX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]()
posto i ja imam audigy LS,nameravao sam da stavim te drivere ali na njihovom site-u pise da ne podrzava LS
Quote:
![]() Last edited by jaybox; 01-08-2005 at 10:24 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instalacija ... | Hepek | Audio Software | 2 | 28-07-2009 12:44 PM |
Instalacija drajvera za M-Audio Profire 2626 | veliborv | Computer Hardware | 3 | 19-04-2009 02:06 AM |
DFH superior instalacija | dr.Ru | Audio Software | 27 | 16-05-2005 12:04 AM |