|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nikako ne mogu da nateram SX 3 da snima audio pod KX drajverima na SB Live kartici, dvojka radi bez problema sa podesavanjima koja imam. Nikako mi nije jasno u cemu je problem... Par puta mi je nekako i poslo za rukom, ali nakon sledeceg podizanja programa, ista prica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pa starac nemoj da koristis SX3... sta fali SX2?
razlika izmedju njih je slijedeca SX2 je konj koji dobro trci a SX3 je isto konj koji dobro trci ali ima bijele zube i duzi rep... prakticno nema drasticne razlike. posjedujem istu komb. i mane problema (SX2-KX) pozzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
kod mene kx radi isto kao sa sx2,ne znam sta te muci ali to sigurno nije do sx3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
sample rate?!?
Nisi slucajno stavio na 41000? Jer onda nema snimanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ma neee sample rate je 48000 .... a shta ja znam jednostavno nemam audio ulaz, kao shto rekoh kx podesavanja koja sam svojevremeno uradio funkcionisu odlicno na dvojci, ali sa tim istim nece na trojci...
Evo vam link na kome ce te videti kako su mi podeseni drajveri, http://au.geocities.com/kxcubase/ pa ako neko primeti da bi trebalo shta da se modifikuje...super... P.S. Inache kada ukljucim default setup kx ... cubase 3 dobije audio ulaz ali tada je neupotrebljiv jer ne moze da se mutira line in..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
A u kubejsu kad odes na VST connections, pa input? Mozes da odaberes KX?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
asio4all drivers: problem | brufen | Computer Hardware | 4 | 11-08-2009 06:26 AM |
Cubase SX | idekius | Tutorijali | 5 | 08-07-2004 08:46 AM |
Drivers download | dr.Ru | Computer Hardware | 0 | 22-06-2003 02:58 PM |