|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
U pitanju je Logic 5.5.1 za PC.
U njega jedino mogu da udjem preko "Run as..." a i onda kada zelim nesto da bouncujem(exportujem) kaze da nemam dozvolu admina ili slicno. ![]() Takodje me zeza za MIDI port a pri otvaranju kaze:Hardware failure(AVPC ili tako nesto).Ne poznajem konfiguraciju drajvera u Logicu tako da se izvinjavam ako nesto lupam. ![]() Ukratko,sta da uradim ako zelim da mi Logic radi normalno. Ovo imam: AMD2600+XP,1Gb RAM,120+80 HD Luna 2 SFP 3.1 Sve drugo(Nuendo,SX,Live) radi odlicno. ![]() Logic mi se svidja a za Maca para nemam,zato pomagajte. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Pa, jesi li administrator na masini?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
jes brate... jesi li admin ili ne ?
za midi port je moguce da nesto u SFP-u nisi podesio kako treba.. proveri |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Tjah, da nije mozda ona zajebancija sa DX verzijom Waves-a? Ako koristidh Waves u Logicu onda disabluj DX instance plugina. Imash onaj PlgEnabler u start meniju.
To shto ti kaze da nemash dozvolu admina vuche na to da si ulogovan na usera koji nema admin prava, mada ne znam zashto bi to bio problem za bounce. Jel chujesh ti zvuk iz njega? Jesi selektovao ASIO drajver?
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
asio driver biras na "kucici" - audio driver 2 (pod asio), al verujem da je to ok posto je problem samo do bounce-ovanja... btw. ne koristim bounce odavno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]()
Stvarno vishe sa tim CW forama....
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ako pokrene bilo koji program preko Run as-a, taj program mora da radi kao da si ga pokrenuo u admin nalogu, tako da to nije problem sigurno
|
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Hvala zasad,ali sve pobrojano radi.Na ASIU sam i zvuka imam.Nisam ni dosao do koristenja DX Wavesa.Nije do SFP-a jer sve drugo tako radi(vezano za MIDI).Nekad je htio da radi ali sam svejedno u Logic morao posredno da ulazim("Run as..."
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
e moj druze pa mi i jesmo zemlja al` iz CETVRTOG svijeta...
ali mislim sto ce ti Logic, pa ebo ga cuko, cemu ce ti... ![]() pozzzzzzzzzz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Hvala,bilo je do Waves DX plugova! Sad je sve u redu
![]() Zahvalnice svima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomagajte Drugovi...!!! AVALON vs UA | djzolika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-01-2008 12:38 PM |
Pomagajte Drugovi | Manley | Razno | 7 | 05-07-2007 01:40 PM |