|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ranije (dok sam imao creative live kartu) pravio sam banke za svoje potrebe u "Viena 2.3" programu. Sa kupovinom EMU 1820 do?lo je do nemogu?nosti da koristim "Viena" program, a tako dobro ne poznajem niti jedan drugi program.
Koji biste mi program preporu?ili, koji je baziran na sli?nom principu ("Vienu" sam poznavao jako dobro pa bih se ?elio ?to lak?e prilagoditi). Zna?i, treba mi program u kojem mogu ubaciti nekoliko semplova, editirati im loop grani?nike, uskladjivati ja?inu, eq i pitch, odrediti poziciju na klavijaturi, etc. Probao sam sa programima kontakt i emulator x ali se ne snalazim na njima. Uz preporuku programa, molio bih vas, ukoliko je to ikako mogu?e, da mi date nekoliko re?enica sa prakti?nim savjetima o datim akcijama (import sample, export, EQing, pitching, volume, paning... itd.) Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
hteo sam da napisem emulator x, ali vidim da se ne snalazis.. mada nije uopste tesko..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Giga Sampler ima svoj multisample editor (mada ga ja ne koristim) ali vidim da je ozbiljna sprava i u njemu mozes da radis to sto ti treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Jesi probao Awave Studio, ja u njemu radim i nije los?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Off
Imam awave a nisam ga probao. Vrijedi li u njemu editing? I kako ?u demonstrirati ono ?to radim? U "Vieni" sam imao klavijaturu sa strane, pa bih mogao da u toku same obrade ?ujem pona?anje multisempla, pogotovu kod prelaza sa jednog sempla na drugi. Lesha, mo?e? li napisati par re?enica? Gore sam napisao ?ta me konkretno zanima. Ina?e, meni bi EMU-X najvi?e odgovarao, naravno ukoliko bih saznao ono ?to me interesuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Probaj MOTU MachFive
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
shady, trenutno sam u frci, javljam se cim budem imao vise vremena..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ja awave koristim vrlo skromno (za konvertovanje i eventualnu doradu semplova za triron), ali probaj, jednostavan je i verujem da ce ti zavrsiti posao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Ma koristim i ja Awave za konvertovanje izmedju ekstenzija, off, ali kada ho?e? napraviti farbu od vi?e semplova i da su svi semplovi upareni do j*ja, i u cjelinu uklopljeni.... onda sumnjam da Awave ima tako bogatu paletu pomagala.
Altek, Motu matchfive nemam. Lesha, ok ?ekam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Lesha, da se ne mu?i?.. U medjuvremenu sam dobio kvalitetne upute o Emulator X-u od g. Zlatka Suba?i?a http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?p=20957#20957 pa vjerujem da je to dovoljno za po?etak. Ukoliko smatra? da je ne?to bitno ispu?teno u tom odgovoru, mo?e? dodati. Hvala puno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
treba mi softver! | koki | Audio Software | 3 | 22-02-2009 04:36 PM |
Pro Tools softver? | GERAG | Audio Software | 7 | 27-05-2008 01:26 AM |
softver ta modelovanje | allroy | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 27-11-2005 08:19 AM |