|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao,
evo ovom prilikom da izrazim jedan problem sa Bosendorfer 290 klavirom znaci ne Ivory nego KOMPAKT Bosendorfer 290. Dobio sam kompletnu verziju sa bibliotekama sve lepo instaliram. Udjem u softver i jednostavno nece da se ucita ni jedna biblioteka. Kao da library ne postoji a ustvari postoje dva fajla po 1 GB cini mi se. Softver je uredno registrovan i sve. Da li neko zna o cemu se radi, i da li treba na drugi nacin ili u drugi direktorijum da se postave ovi library /instrument fajlovi?? Tesko da na netu uopste ima neki support za ovako nesto jer nisam vidjao ranije. Takodje mozda sam i ja malo glup pa ne znam kako se ucitava neki klavir u njemu. Ako bi neko znao nesto o ovome bio bih vise nego zahvalan. Kao sto vidite, i ja imam da postavim pitanja o necemu sto ja ne znam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Siguran sam da je do instalacije , neka sitnica , verovatno ucinjena slucajno , nepaznjom .
Probaj onu instalaciju tipa : next , next , next ... Ako program ne vidi Vst posle instalacije kopiraj .dll u Vst folder programa sa kojim radis . Ja sam ga isprobao i zadovoljan sam , nikakve probleme nisam imao . Da li ti se tako ponasaju svi Vst za kompakt ili samo klavir ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Caos, hvala na odgovoru ali njegov dll je vec bio u vst folderu >> steinberg\vstplugins mislim sve radi kako treba vizuelno ali nemogu ni jedan da ucitam klavir na njemu. Selektujem nesto na listi posto imam listu ali kada kliknem na neki za sekundu nesto trepne kao da ucitava ali ne ucita nista jer imam utisak da putanja za library mu nije dobro odredjena. Sve sam pratio next next next. Ako treba kad stignemu studio da napravim screen shots to bi bilo mozda bolje. Ako do tada neko moze da odgovori na moje pitanje bilo bi super |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
reinstall ? jesi probao ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Mozda banka nije ispravna . Probaj da istu tu farbu ucitas u Kontakt . Pa javi sta se desilo . Ako ne moze da se ucita ni u Kontakt ni u Kompakt , onda je do banke . Ako se ucita u Kontakt onda Kompakt ne zna gde je banka .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]()
Options>Settings pa donji red tj. dugme lijevo od njega
tu podesi folder sa bankama Folder se zove D:\Semplovi\East West\Boesendorfer 290\Boesendorfer 290 Library a unutar njega su ti Instruments <folder> Boesendorfer_part1.nks Boesendorfer_part2.nks Unutar Instruments foldera su ti "boje".
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|