|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kako da aktiviram ovaj Plug-in!!!
HITNO MI JE!!! Neka neko pomogne, HITNOOOO!!! ![]()
![]() |
#2 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Sandro...vec sam zbog iste nemogucnosti pretvorio taj filmcic koji sam napravio u AVI format...zamisli!!! DOBIO SAM FAJL VELIK
![]() Taj sam rad trebao poslati prije dvije sedmice. U medjuvremenu sam morao deinstalirati sve programe(usmrtila se makina), pa sve nanovo i tako nisam imao sanse da ga dovrsim. Taj mi se VEGAS 4.0 dopada strasno, mozda zbog moje vezanosti za programe Sonic Foundry-a ili zbog tog sto sam vec instalirao razne, kao ADOBE premier 6.0 pa Pinnacle Studio i skontao sam da su bez, za mene, bitne potrebe prekomplikovani. Malisa Las Vegas je program boli glava, ne bi ga Sony dzaba otkupio, mislim, nego cim nesto saznam o tom plug-in-u, javit cu ti, i nadam se da ce to biti brzo!!! Pozdrav Mario ![]()
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jesi probao Vegas 5?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Problem se resava sa Sonic Foundry MainConcept MPEG-1,2 v1.0 ...ja koristim njega, tako da mi otvara MPEG 1 i 2 u Sound Forge-u 6 i Vegas-u 4, (ne radi sa Sony Vegas 5 i Sony Sound Forge 7). E sad, gde ga naci...to ne smem da kazem, jer vidim da se na ovom forumu ne sme pricati o nelegalnom software-u. Moze se naci na internetu.
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Koja je razlika kod Vegasa 5.0? Da li je nesto drugacije? Ako jeste gdje da ga nabavim i kako? Vazno mi je i vrlo hitno!
Hvala unaprijed :roll:
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Razlika izmedju Vegasa 4 i 5 ? Pa, prva je razlika to sto je sada njegov gazda Sony, a ne Sonic Foundry. Ja nisam probao 5-icu (mada je imam na nekom cd-u), jer sam veoma zadovoljan sa 4-kom (retko ga koristim za video, meni sluzi za audio kreacije). Cuo sam da nova verija podrzava importovanje Macromedia Flash, a podrzava i 4:2:2 semplovanje
Najbolje da odes na Sony Media Software website i informises se o Vegasu 5. http://mediasoftware.sonypictures.co...ct.asp?pid=914
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
koristim ja 5cu. nisam ranije verzije probo al 5 je zakon. i flash i sve peezdareeje.. odli?an mi je program
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ton magistar
|
![]()
ja koristin 4. iman i 5 ali nisan vidi nikakve bitne razlike. cak mislin da nisu dodali ni nove efekte. i cini mi se da 4 lipse radi i bolje mi pokazuje u realtimeu.
![]() |
#10 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni rade i jedan i drugi odlicno.Ja u 4 nisam mogao skidati video sa kamere putem firewirea,pa sam materijal ripao u Premiere 6.5,a opet premiere mi nije radio dobro mada je original,pa sam si nabavio 7.0 koja radi bez premca.Kasnije sam nabavio Vegas 5 i firewire radi bez problema..Ne vjerujem da su izbacili novi proizvod a da ga nisu ni taknuli?
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Plug in? Kakvi Plug ins??? | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 18-08-2006 11:43 PM |