|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Negde gresim!!!
![]() Dakle imam M-audio audiophile 2496 (PCI varijanta), koja mi je 2 godine radila super, medjutim, od kako sam nabavio jedan "custom made" snagas stalno se cuje neko niskofrekventno brujanje kada se pojaca na preko 40% snage. Da stvar bude zanimljivija, kad na pojacalo stavim BILO sta drugo (ili pak kad nema nista na ulazima) "cuti ko riba". Da stvar bude JOS zanimljivija, kad stavim neko drugo pojacalo, miniliniju ili (neke stare) aktivne zvucnike na karticu i ona cuti ko riba. Ali kad spojim ta dva... bruji. Cak i kada je ugasen komp. opet se cuje brujanje kada pojacam amp. Na pojacalu su cinc ulazi, koje spajam sa cinc izlazima, i probao sam vec 5 kablova i sve isto... Negde ja pravim gresku, samo uopste ne mogu da provalim sta je... Aj' lupajte sta vam padne na pamet, pa da isprobavam... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Kako spasiti "sprzenu" audio snimku? | Koshpa | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 07-05-2009 01:22 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |