|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
DNO DNA !!!
Ovakvu gomilu bezidejnosti mogu da krase samo domaci festivali i domaca muzika. Ja sam razocaran! Kratki osvrt: Ivana Popovic - Iako je aranzman osakacen ogranicenjem od 3 minuta jedina pjesma koja ima SMISLA i jedina interpretacija koja ima SMISLA. Ne mislim na klasicne muzicarske faktore (tacnost, fazon, boja, produkcija, aranzman itd. BLABLA) vec jednostavno na emotivno/energetski sadrzaj koji prenosi. Teodora i Andrea - Dobre pjesme kojima fali ono shto Ivana ima. Ana Cvetkovic i Svetlana Raickovic - Interesantno Koktel i Tasha - Bagra!!!! Marko Vukcevic - Jako dobar glas ali tek dobro odradjen hitic u fazonu Sase Vasica, Vlada G, i sl. (tjah) Eh, da Jutro i Cica - bla bla bla...tresla se gora rodio se mish. Sve u svemu pun kurac modulacija (izgleda je to vrlo jak faktor "kvaliteta" pjesme), vokalnih vratolomija, punjenih aranzmana i pumpane produkcije. Sa citave EVROPJESME jedino mi je ostalo u memoriji "Jer ti si mi sve, cvrste grudi, za moje sne" - FANTASTICNO !!!!!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zbogom Rumski | Ad Fines | Pricaonica | 20 | 21-10-2008 01:07 AM |
zbogom instrumenti | alavuk | Razno | 13 | 08-12-2006 09:10 PM |
Billy 1.04b - zbogom Winamp! | Mogli | Audio Software | 24 | 13-07-2005 11:55 AM |