|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Da li obracas paznju na kvalitet klavirske dirke? Sa Korga si presao na Roland.... Meni se desilo da u trenutku kada sam se takmicarski bavio klavirom kroz muzicku skolu, i bio drugi pianista u SFRJ, nisam imao pojma da sviram na klavijaturama..... Suvise sam bio naviknut na tvrdu klavirsku dinamiku.... Mislim, jesi u stanju da menjas proizvodjace klavijatura cesto kao donji ves, i uvek dobro da sviras na novim dirkama?
![]()
#2 |
Member
|
![]()
Pa znas sta, ne volim bas cesto da mjenjam master. Kod kuce imam el. Roland HP-11(za komponovanje)sa pravim drvenim dirkama, a na svirkama sviram Fantom S-88 koji je ujedno i najtvrdja klavijatura koju sam u zivotu vidio
![]() Od ranijih mastera sam bio veoma zadovoljan sa Korg-om T1. To je bila posteno uradjena sprava za razliku od ove danasnje sintetike(Triton i sl. kojeg eto i dalje imam) i sa Elkom mk88(takodje jako posteno). Sta ce dalje biti, ne znam. A, da, ja sinteve ne da ne mogu da sviram nego je to strasno. Malo duze kad bi svirao plastiku uskoro ne bi ostala niti jedna dirka. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|