Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Vlado Georgiev

Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama

Thread Tools Display Modes
Old 26-02-2005, 07:41 AM   #1
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Default usporedbe

ja i dalje neznan nijednu tvoju stvar :oops: ali kad nekoga pitan za tebe vecina kaze 'on ti je najblizi nasem oliveru'.
jeli ti oliver uzor? znas li da te usporedjuju s njim i smatras li to komplimenton?
Old 26-02-2005, 03:52 PM   #2
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

evo san skinu na kazi pismu 'zbogom ljubavi' i nije bas da ne podsjeca na jednu oliverovu fazu. vrlo je produkcijski slicno, cak mi i vokal u visim lagama zvuci malo oliverovski. 8)
Old 26-02-2005, 05:59 PM   #3
cipela
Banned

cipela's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
evo san skinu na kazi pismu 'zbogom ljubavi' i nije bas da ne podsjeca na jednu oliverovu fazu. vrlo je produkcijski slicno, cak mi i vokal u visim lagama zvuci malo oliverovski. 8)
Je li ovo kritika ili pohvala?
Pazljivo slusajuci pjesmu "Andjele" sam sam sebe zapitao da li se uopste i moze otpjevati drugacije? Onako kako se sada producira taj zanr mislim da Vlado to uradio krajnje profi i uspjesno. Ako je on smislena kopija (a mislim da nije) Olivera, sta onda rec za Grasu? A, ruku na srca, ovaj covjek u ovom zanru je kvalitetniji. Kad bi se zaprasio neki malo rokerskiji fazon - ne znam. Ovo je po mom ukusu za 10+. Opet o ukusima ne treba raspravljat.
p.s. Ja, naravno, nisam niti blizu Vlado, ali kad bi meni neko uputio (pozitivnu) kritiku da pjevam ko najveca velicina mediteranea - Oliver ...
Ih, ..., ...
cipela is offline  
Old 26-02-2005, 06:07 PM   #4
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

ma ne kazen ja da ga je kopira, ali me zanimalo zasto ga usporedjuju sa oliverom, pa san skinu jednu pismu koju san uspi nac i usporedi.
uostalom svi imamo neke uzore, pa me cisto zanima sto vlado misli o oliveru.

bdv: jebiga, sad san se zainteresira i provat cu nac vise albuma, a ako je vlado zainteresiran moze mi ih i on poslat. ja cu ih rado zavrtit na radiju di san muzicki urednik. :roll:
Old 27-02-2005, 02:00 PM   #5
vlado
Member

KAKAV JE TO NACIN???

UPADAS U PRICU VAN TEME!!!!!!

haha

zajebavam se, naravno.

Pitanje:kad cete poceti normalno da pustate pjesme iz SCG na radiju i Tv?

pozz
vlado is offline  
Old 27-02-2005, 03:03 PM   #6
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by vlado
Pitanje:kad cete poceti normalno da pustate pjesme iz SCG na radiju i Tv?
pozz
neznan, stvarno neznan. urbani bandovi pomalo probijaju led i cesto gostuju na tv i radiju. vasi narodnjaci su underground. slusaju se, ali ne na radiju i televiziji.

problem je sto imas pojedinaca koji pritu urednicima. ja san pokusa nesto vrtit, ali su mi zapritili da ce me ubit i da cu se kupat u krvi. vecina ljudi je normalna (dali smo tvomu kolegi na euroviziji 12 bodova ), ali ima ludjaka koji su stvarno na sve spremni. najgore od svega sto takvi licemjeri doma uglavnom slusaju srspki turbo folk. meni su cak pritili kad san pusta azru. kolega na radio dalmaciji mi prica da su mu pritili jer je vrti denis&denis (program tvog kompjutera)...

ja vrtin koliko mogu. recimo politicarima redovito pustan 'nitko kao ja' od sharlo akrobate .
za tebe znan da te se u hrvatskoj puno slusa i siguran san da ce ljudi volit cut tvoje pisme na radiju, a i lakse je vtit tebe, jer nije ekavica.

jebiga, znan da je zalosno ovo sto pisen, ali ja priznajen neman hrabrosti. pokusava san sa balasevicem, jedno jutro san navi rokere s moravu (racuna san da ce in to bit smisno), ali onda pocmu zvat na telefon i pritit, a ja nebi zeli bit prvi glazbeni urednik kojega je neko izbo kacavidon. :oops:
Old 27-02-2005, 04:06 PM   #7
vlado
Member

kacavida ))) haha
do jaja.

Ma, samo se pitam kako je moguce da to kod vas ne splasnjava?

Jednom ce valjda ljudi potpuno odustati od mrznje i shvatit da treba zivjet normalno.

Nego brate, kad skupim lovu, oli mi nac dobar brod na Korculi(za to ste tate, nema boljih korita) ?

Ajd' u zdravlje.
vlado is offline  
Old 27-02-2005, 10:08 PM   #8
TOLJAGA
Member

TOLJAGA's Avatar

@ Sandro
"NiTko kao ja"
Ba? mi je smje?no - izvini, nemoj me pogre?no shvatit!
Ko kad bi neko iz SCG rekao: - Ma zna? ono od Severine "Verujem u tebe..." (Virujem u te)

Ma ludorije...
Kod nas se ba? SVE pu?ta i ISTOK - ZAPAD - SJEVER - JUG
Na?alost selja?ka muzika na ve?ini stanica. Valjda ?to ve?inu sa?injavaju poljoprivrednici...

sorry 4 off-topic
TOLJAGA is offline  
Old 28-02-2005, 07:03 AM   #9
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by TOLJAGA
@ Sandro
"NiTko kao ja"
Ba? mi je smje?no - izvini, nemoj me pogre?no shvatit!
Ko kad bi neko iz SCG rekao: - Ma zna? ono od Severine "Verujem u tebe..." (Virujem u te)
he, he... ma ja san bi napisa 'niko kao ja' pa san ispravi, jerbo san misli da tako treba... :oops: i ja recen 'niko kao ja'. :roll:

ma to vi sve imate pravo, ma kacavida je kacavida.
zajebajen se, ma stvari polako dolazu na svoje misto.
ma vi nebiste virovali koje probleme svojevremeno san ja ima na radiju jer san vrti 'ne daj se ines' od serbedzije, ili sto san vrti pro arte, ili neznan... sad vec sve to mogu vrtit, uredno vrtin mikija jevremovica i njegove nastupe na splitskim festivalima, zavrtin dragana antica, zavrtin smak, balasevica... kazem, polako stvari dolaze na svoje misto, ali dosta ti je jedan idijot, a jos ako taj idijot odlucuje hoce ti dat koncesiju...
mi smo na radiju bili ucinili anketu 'jeste li za to da se vrtu srpski izvodjaci' i preko 80% je bilo za i to je bilo prije 5-6 godina, kad nije bilo bas ni jednostavno deklarirat se priko radija u mistu di te svak pozna.
u neku ruku je i dobro da ne vrtimo turbo folk, a dobra muzika ce se uvik vrtit, samo pooolaaako. :roll:
Old 28-02-2005, 08:50 AM   #10
idekius
Mason

idekius's Avatar

Cakaj malo...
Nesto mi nije jasno? Kako problemi zbodg Azre i Sherbedzije? Pa oni su Hrvati!? Zasto bi se neko bunio zbog njih? Inace, obojicu vrlo cenim...

Da ce sve doci na svoje mesto, hoce sigurno... Sto je jos zanimljivije, ponovo cemo ziveti u istoj drzavi (EU), samo sto se u njoj necemo nizasta pitati (sto je i bolje)... He... ipak.. rekosmo da necemo o politici....

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules