Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Vlado Georgiev

Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama

Thread Tools Display Modes
Old 25-02-2005, 01:40 PM   #1
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Default Rhodes

Veliiiki pozzzz,
zanima me sta si radio sa Rhodes-om u pesmi "Lazni ljudi"...Korg pa sta dalje...?I zanima me EP u koji se provlaci kroz manje vise sve tvoje pesme...koja je to sprava?I planiras li pored svih onih hybrida da nabavis sebi i jedan pravi Rhodes i to MKI...oce li nove pesme uopste biti u tom Rhodes fazonu?Bilo bi lepo...
Ja se ubih trazeci Rhodes koji je "onaj pravi"Elektro je odlican,ali ipak nije to to,korg je polu-upotrebljiv,NI EP je interesantan i lep kao i Scarbee ali nista od ovoga nije za "in face" nego samo za muljanje iza neceg drugog...sta preporucujes a da nije pravi MKI??? Docicemo i do njega...kad tad
zmaj is offline  
Old 25-02-2005, 01:47 PM   #2
vlado
Member

Na pjesmi "Lazni ljudi" nije nikakav Korg vec pravi Fender Rhodes suitcase 88(doduse zadnja serija) koji sam svirao u real time-u i pjevao takodje. Onaj mali lupic sam skuckao prethodno i startovao foot-switchem.

A svoj Rhodes trazim, trazim, pa cu naci )
vlado is offline  
Old 25-02-2005, 01:49 PM   #3
vlado
Member

A da, u svojim pjesmama koristim (ako mislis na onaj debeljuskasti ep) Mks70 a onaj prezentniji(Zena bez imena) Mks 20

Nista bez analogije ))
vlado is offline  
Old 26-02-2005, 12:07 AM   #4
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Quote:
Originally Posted by vlado
Na pjesmi "Lazni ljudi" nije nikakav Korg vec pravi Fender Rhodes suitcase 88(doduse zadnja serija) koji sam svirao u real time-u i pjevao takodje. Onaj mali lupic sam skuckao prethodno i startovao foot-switchem.

A svoj Rhodes trazim, trazim, pa cu naci )
Jednom prilikom sam te ovo isto upitao i rekao si da si vuko sa korga i da si ga posle malo editovao...zato sam te ovo i pitao opet,zato sto mi je bilo prosto neverovatno da onaj cudovisan zvuk moze da izadje iz tritona...ja se ubih namestajuci vec godinu dana u fazonu "kad moze on,mogu i ja" ali nista...znaci ipak je pravi...Oce li biti jos pesama u tom maniru kao sto su "Lazni ljudi" ,"Istina je","Lazljiva"?
zmaj is offline  
Old 26-02-2005, 12:13 AM   #5
vlado
Member

Mora da je bio nesporazum, tipa- da sam mislio da si bio na nekoj svirci pa da si cuo pa me pitao sa cega sam vukao farbu, a tada jesam svirao Triton Pro-x.

Danas Phantom S-88

Zao mi je ako sam te istripovao da trazis Suitcase 88 na Korgu... haha

jaka fora, izvini jos jednom

Nego, bre, RADI LI SE STA??? :roll:

vlado is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules