|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Naravno da koristim ponekad i plugg-ove. Ima ih koji stvarno dobro rade. Mada, generalno, software me podsjeca na "cyber sex". Nema brale dok ne dodirnes
![]() ![]() Sigurno da je ljepse kad uzmes i vrtis dugmice nego da letis misem. |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]() ![]() ![]() stvarno se bogati hardware rackovi nalaze u Barbi. Mogao bih o svakom dosta da pitam, ali ono sto me je potpuno odusevilo jeste preamp za slusalice ![]() nisam mogao da verujem: Imam kuci AKG K141M, znam kako zvuce.... a kada su pustene kroz ono malo cudo, ostao sam bez teksta.
#4 |
Member
|
![]()
Preamp BOZO-konstruisali su nasi prijatelji(razvojni ing.), sprava je full analog sa apsolutno spic komponentama untra. Zvuci tako da ne bi prepoznali slusalice. Mrkli mrak. Ja sam ostao bez teksta.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Mozda bi ga mogli negde naruciti ....ili nije za prodaju ......jel skupo napraviti .....?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Moze se pricati sa ljudima. Vrh su. Jedino sto je stvar u fazi patenta a i cijena se mnogima ne bi dopala. Komponente su same po sebi preskupe(razlog cijene). 1 ch pre oko 1000 eur. Brrrr :roll:
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ima li koji hardware 4 adat I/O | roginator | Computer Hardware | 3 | 11-04-2007 07:50 AM |
Hardware reverbi | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 49 | 26-03-2007 05:44 PM |
BoZoEl hardware: impressions | Bitch | Monitoring | 20 | 27-02-2007 10:41 AM |