Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2013, 03:14 PM   #81
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Steinberg prestaje sa podrskom za VST 2

Quote:
Originally Posted by Everbeatz View Post
Jedina stvar koju mogu da implementiraju je da radi dithering prilikom svake promene bita
Pa da, ili da napišu 64 bit audio engine. Pošto nisu uradili ni jedno ni drugo (ili su skromni pa neće da se kuʁče), sve što se tiče „sabiranja”, „headrooma” i ostalih pojmova neizostavnih u ovakvim diskusijama ostaje isto kao što je i bilo.

Promenili su GUI, malo li je? Ovo kažem bez ironije, pošto GUI nije nevažna stvar (i ne samo zbog McGurk effect-a). To je stvar komfora u radu, i to je ono po čemu se razni DAW-ovi ustvari najviše razlikuju.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 06-09-2013 at 04:15 PM. Reason: pojmovi
awacs is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2013, 03:18 PM   #82
Sky Net
Member

Sky Net's Avatar

Default Re: Steinberg prestaje sa podrskom za VST 2

Quote:
Originally Posted by spartakus View Post
Skynet nemoj mi zameriti ali se ipak neslazem sa tobom.ja imam 3daw na kompu i nemam nikakvih problema(sem novcanih i matorci me cimaju da se zenim).npr techno i minimal radim u abletonu(navika cudo),trance radim u cubasu,ambijent i chill out u studio onu.mozda zvucim kao neki freak zbog ovoga al jbg.i nikako nemogu reci,bolji je cubase od abletona ili obratno..svako radi onako kako misli da je najbolje..zar ne..
I ja imam 3 (od cega najvise koristim jedan, drugi ponekad neke segmente/programiranje pojedinih stvari koje znam da je lako postici potreban rezultat, a u zadnje vrijeme i to se svelo na minimum, a treci mi stoji onako reda radi), i imati dva, tri DAW-a nije nista cudno..rekao sam kome treba 15 al razumijemo se, da ne idemo u off
Sky Net is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules