|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Senior Member
|
![]() ![]() Izgleda da sam riješio. Samo sam povećao buffer size sa 64 na 100 i ne krcka više ![]() Ali još uvijek se na transport baru Cubase-a pokazuje ono crveno za Asio overload ali nema krckanja. Nemam pojma Last edited by Surfer; 27-09-2011 at 06:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Pro Member
|
![]()
hmmm nisam bash siguran da to krchanje ima veze sa ovim opcijama...
![]() vecina se odnosi na ushtedu struje, obaranje mnozioca i turbo... shto je opcijona naravno... al neke druge opet mislim da je diskutabilno iskljuchiti... Google pa dobro proveri shta je shta... Nemash ih pod tim nazivima jer obichno razlichiti proizvodjachi plocha/biosa vole da daju neki svoj naziv koji je slichan ili isti... to je razlog. Stim da mislim da "overspeed protection" uopshte nema kao opcije na i3 proceosrima... ako je nisam permutovo sa nechim drugim... Nemoj mi zameriti, mozda greshim - pa bi bilo dobro da se josh neko oglasi... ...al ja prvi put chujem da ovo "treba" da se uradi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Pro Member
|
![]()
Ako imash intel, onda imash sigurno... smao je jedna opcija pod znakom pitanja...
Samo meni nije jasno kakve to veze ima sa letaciom u cubase-u? Pa mislim da je mnogo znachajnije da neko to razjasni... ako zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
A latencija od 64 je malo preambiciozna za taj laptop. Bez obzira na CPU. Jo? ako ima dosta audio traka i materjala koji čita sa harda...
![]() |
![]() |
#86 |
Pro Member
|
![]()
Konfiguracija je sledeca :
ASUS P7P55D-E LX intel(R) Core(TM) i7 CPU 870 @ 2.93 Ghz RAM 4 GB NVIDIA GeForce 210 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Superoperater
|
![]()
Da ne bude zabune, predhodni post se odnosio na Surferov problem...
![]() |
#88 |
Pro Member
|
![]()
Ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Pro Member
|
![]()
@psionic
ok, skapirao geshku... nekako sam predvideo da se radi o laptopu... Poshto mi nije jasno kakve veze moze sve to da ima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
STvarno nema ni?ta od toga u BIOSu. Ma?ina je Aspire 5742g, i3-370m 2.40ghz, ATi radeon hd5470, 3GB DDR3, Windows 7 Home. Ne znam za latencu, ali eto radilo se o 2 audio kanala i 2 VST instrumenta sa 10 pluginova i krckalo je. Uglavnom sad na 100 sampleova ne krcka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows 7 u audio produkciji | awacs | Audio Software | 72 | 08-12-2009 01:26 AM |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |