|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Kako bi Vlado zvučao, ako ne kao Vlado, ili Gibonni kao Gibonni, a Oliver kao Oliver. Ljudi dobro rade to ?to rade. A ovo za stare rokere tek ne razumem... ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
http://rumski.com/forum/showpost.php...8&postcount=47 Last edited by Mogli; 01-04-2009 at 12:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ja volim i cijenim mog zemljaka Vlada Georgijeva i to što on radi! Nije postao to što je na lijepe oči - nego zato što to što radi - radi vrhunski! To što kao slušalac sugerišem i kometarišem da bih volio da ga čujem u malo drugačijem izdanju - ne znači ništa loše ni negatvno....a ko to tako shvata, može da ....da ne kažem šta... p.s. Evo - ako treba ja ću prvi , u ime kolektiva, bez kompleksa odnijeti to da sam priglupi i neobrazovani folirant...uvijek sam znao da sam priglup, neobrazovan i da sam folirant ![]() ![]() ![]() ![]() @Mogli Druže, pa baš ti to kažem - nije na nama ovdje da procjenjujemo ko je pametam, ko je glup, a ko je folirant...Evo ja predažem lokalnoj samoupravi foruma da otvori pod forum psiho-analiza (ja da budem mod ![]() ![]() Last edited by balthazaar; 01-04-2009 at 12:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() A i to ste se samo on ovde komentarise a ne neko drugi, opet govori o njegovom kvalitetu... Pa, jbte, zamisli da pricamo o Prslook bendu ili o Dicnhi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
Evo, recimo ja sam okacio 2 benda u promociji radova nedavno, i niko da me opljuje..... Aj' malo pucajte po meni, drugovi.
#76 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je stvarno besmisleno, ajd sad svi puske pa u stroj da branimo Vladov rad..... Koliko sam ja citao, niko ovde nije prozivao samu produkciju, niti je rekao da je pesma losa, jednostavno neko ima drugaciji pogled na muziku i kada cuje opet jedno te isto bude mu dosadno, ne vidim nista lose da ljudi iznesu svoje misljenje. Niko nikog nije vredjao. Doduse malo je Slowstar zdusno stao u odbranu, pa je malo nerazmisljajuci podosta toga losega rek'o. No sta je tu je, on tako misli.
Ajd' sad svako na svoj pos'o ! ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Member
|
![]()
Au bre ljudi ala ste naopaki,ja sam klip postavio jer sam video coveka koji nenormalno lici na Vlada,pa rekoh da malo oraspolozim narod ovde,nista drugo,rekoh takodje da volim ono sto on radi,samo se ponavlja sa tekstovima,a moja primedba da mu tekstovi zaostaju za svim ostalim je 1000% na mestu jer mu je sound,aranzmani,cela produkcija primer za nase prostore i slobodno mogu da kazem da je zasluzio da ima i takve tekstove!Ala nekim ljudima ovde fali smisao za humor!!!
#78 | |
Mason
|
![]() Quote:
Kada bih izveo čitavu seriju napušivanja nekoga, sam bih se zapitao koliko me to zaista ne zanima... To mi liči na one što kao mrze grand, preziru takvu muziku i sve je to blagi užas... a znaju svaku pesmu napamet, ne gase TV Pink i sve bi dali da budu tamo... Niko ovde ne Brani Vlada, jer, kako vi kažete, niko ga i ne napada, pa nema ni potrebe ![]() Tako da je sve o.k., ukoliko neko ne misli da smo mi jeli gljive ludare, pa nam se, eto, prividjaju stvari i haluciniramo... To bi bilo vrlo uvredljivo, ali, naravno, siguran sam da nije tako ![]()
![]() |
#79 |
Pro Member
|
![]()
Uz NAJDUBLJE postovanje i naklonost prema mladim autorima, izvinjavam se ako sam pogresno shvacen, NISAM MISLIO NA SVE, koje uglavnom volim, nego na neke pojedince, koji "A priori" pljuju na sve sto je na neki nacin main stream, i sto je odradjeno zrelo, sa stilom i ukusom, samo mi nikako nije jasno sta je lose u tome da Vlado ima svoj stil, i da su mu novije pesme u maniru onoh starijih, zasto to kritikovati i proglasavati za manu? zasto po svaku cenu biti potpuno nov, i drugaciji u svakom sledecem CD-u? NAPROTIV, ako je nesto dobro proslo, i ako istovremeno ima kvalitet, kao sto je slucaj sa Vladom, ne vidim tu nista lose, i za zameranje. Nista vise od toga nisam hteo da kazem, a pogotovo ne da uopstavam, tako da molim da ne tumacite moj post kao takav, samo sam malo hteo da stanem u odbranu Vlade Georgijeva, i da se usprotivim "a priori" misljenjima da sve sto je umiveno, dobro uradjeno, u stilu, maniru i nacinu "ne valja" jer nema "NISTA NOVO" zasto, zasto, zasto mora da bude uvek "nesto novo"???????? ima i poslovica "Za dobrim se konjem prasina dize" zar ne?
#80 |
Pro Member
|
![]()
ne znam o cemu se ovde raspravlja, ali spot je ok, cim ima motora u njemu
![]() vlado- Srpski Dave Gahan ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |