Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 31-03-2009, 02:05 AM   #51
zlobisha
Senior Member

zlobisha's Avatar

Default Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh

Quote:
Originally Posted by serbianzoro View Post
E,a da li je iko znao da je Vlado izdavao nesto za grcko trziste,snimite ovo!!!

http://www.myspace.com/igorsimic
zlobisha is offline  
Old 31-03-2009, 02:26 AM   #52
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Ljudi preteraste sa zajebancijom bre ....

Dexxy is offline  
Old 31-03-2009, 10:33 AM   #53
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

jedna od najlepsih dueta i vladovih pesama .. cisto da se podsetite

p.s. odlicna je ova nova
Old 31-03-2009, 01:58 PM   #54
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Eeee... to je pesma!!!
zmaj is offline  
Old 31-03-2009, 02:01 PM   #55
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dexxy View Post
Ljudi preteraste sa zajebancijom bre ....
Nije problem u zajebanciji, vec to sto neki ovde ne shvataju razliku izmedju komercijalne, namenske pilot pesme, namenjene za djuskanje po diskotekama i balada sa albuma "Navika" koje su revolucionarne za nasu muziku. Ova nova pesma, je odlicna, uradjena u njegovom maniru (nece valjda biti u fazonu Azre) i ja odmah cujem razliku izmedju njega i ostalih ucenika (Sergeja, Sasa, Dada, etc...) Vlada je jako velik igrac i ruzno je uopste da se ovakva glupava razmisljanja iznose ovde od ljudi kojima je upravo on odavao neke svoje tajne audio produkcije.
Mogli is offline  
Old 31-03-2009, 02:16 PM   #56
Inovative_kg
Senior Member

Inovative_kg's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli View Post
Nije problem u zajebanciji, vec to sto neki ovde ne shvataju razliku izmedju komercijalne, namenske pilot pesme, namenjene za djuskanje po diskotekama i balada sa albuma "Navika" koje su revolucionarne za nasu muziku. Ova nova pesma, je odlicna, uradjena u njegovom maniru (nece valjda biti u fazonu Azre) i ja odmah cujem razliku izmedju njega i ostalih ucenika (Sergeja, Sasa, Dada, etc...) Vlada je jako velik igrac i ruzno je uopste da se ovakva glupava razmisljanja iznose ovde od ljudi kojima je upravo on odavao neke svoje tajne audio produkcije.

Potpisujem ovo
Inovative_kg is offline  
Old 31-03-2009, 02:29 PM   #57
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

a kako onaj lik onoliko lici na njega?

el ono genetski inzinjering il sta?
Old 31-03-2009, 03:12 PM   #58
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Ajde, ajde... sta ste se zapalili... covek kad procita ovo iznad da pomisli da je neko psovao Vlada, a vi brze bolje pritrcali u pomoc... Niko nista ruzno nije reako ni za njega ni za pesmu... i niko ne osporava njegov kvalitet i produkcijsko znanje, koga ima verovatno vise od nas 2/3 zajedno ovde, ovde se radi o licnim ukusima i shvatanjima. Meni licno vise pase ona Navika, nego ovo... i koliko mi je ono kvalitetno (posmatrajuci pesmu kao pesmu) toliko mi je ovo prazno... pa dzaba i svi crnci ovoga sveta da pevaju i tri ameka. E, sad... ne ulazim u to da li je komercijalno ili nije... pa sigurno je da jeste i to je dobro, nikako lose... peva se pod tusem, ono hej ti ti ostaje u malom mozgu...znaci radi, ali cini mi se da je ovaj put to prevagnulo na ustrb same pesme...
zmaj is offline  
Old 31-03-2009, 03:20 PM   #59
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli View Post
Sergeja baš i ne bih svrstavao u koš učenika, a ni klonova Vlada Georgijeva...Ja lično smatram da je Vlado napravio pomak u našoj pop muzici, tj pokrenuo čitav jedan stil...kao poštovalac Vlada Georgijeva bih prosto volio da ga čujem u nekoj malo drugačijoj formi (ne mislim na na HC, ni hevi metal formi) već nekoj , ipak njegovom stilu bliskoj, ali sa malo drugačijim aranžmanskim i interpretacijskim rešenjima...

Još nešto, prijatelju, ja se lično ne pronalazim u tvom komentaru o "glupim razmišljanjima", ali ti moram sugerisati da je to jako ružno što si rekao...svako ovdje iznosti svoje mišljenje (ovo je forum otvorenog tipa) i prosto je ružno nečije razmišljanje prozivati kao glupo, pa makar ono i takvo bilo, jer ništa, dragi gospodine Mogli, ovdje ne garantuje da je tvoje razmišljnanje "pametno" osim tvog djelimično drskog posta - što i nije baš neka garancija!
balthazaar is offline  
Old 31-03-2009, 03:30 PM   #60
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Sergeja baš i ne bih svrstavao u koš učenika, a ni klonova Vlada Georgijeva...Ja lično smatram da je Vlado napravio pomak u našoj pop muzici, tj pokrenuo čitav jedan stil...kao poštovalac Vlada Georgijeva bih prosto volio da ga čujem u nekoj malo drugačijoj formi (ne mislim na na HC, ni hevi metal formi) već nekoj , ipak njegovom stilu bliskoj, ali sa malo drugačijim aranžmanskim i interpretacijskim rešenjima...

Još nešto, prijatelju, ja se lično ne pronalazim u tvom komentaru o "glupim razmišljanjima", ali ti moram sugerisati da je to jako ružno što si rekao...svako ovdje iznosti svoje mišljenje (ovo je forum otvorenog tipa) i prosto je ružno nečije razmišljanje prozivati kao glupo, pa makar ono i takvo bilo, jer ništa, dragi gospodine Mogli, ovdje ne garantuje da je tvoje razmišljnanje "pametno" osim tvog djelimično drskog posta - što i nije baš neka garancija!
p.s.

Da je neko uzeo stvarno da pljuje po Vladu, ja bih , eto prvi stao da ga branim ( heheheeh, ako Vlado ovo pročita - stvarno će moći mirno da spava znajući da ću ga JA uvijek braniti ) Niko nije popljuvao pjesmu! Tako da ne vidim u čemu je problem...ovo je sajt o muzici i audio produkciji, a ne sajt Vladovih fanova , tako da je logično da bude i po koja zamjerka,,,,
balthazaar is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules