|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
btw Nemoj da se krpis sa mnom jer te ne izazivam, a i danas sam raspolozen! Najzad sam nabavio Obssesion! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Member
|
![]()
Iako sam skroz sporedni clan i od ovog foruma imam samo koristi, a sumnjam da cu u skorije vrijeme moci nekome nesto pomoci zbog mog skromnog znanja. Posto mi je jezik uglavnom brzi od pameti, ne mogu se suzdrzati da ne kazem par rijeci, po cijenu da ispadnem uvlakac ili da mi Tonalino u buducim danima kad mi zatreba, uskrati kakav koristan savjet. Valjda nece biti ni jedno ni drugo.
Ne ulazim u to da li je Tonalino zbog vec recenog posta trebao biti baniran ili ne, to nije moj posao. Osobno mislim da ga nije trebalo banirati. Ali cinjenica je da je post bio uvredljiv, ma koliko se to sad uljepsavalo. Da ne filozofiram previse, Tonalino u vezi toga na sto ga ta hrana podsjeca mozda nije izgovorio rijec 'govno' ali je tako vjerojatno mislio i tako je i ispalo. Sad kaze da je to bila samo sala. Vjerujem da je bila sala, samo neumjesna. Ako se nekome za njegova uvjerenja kaze da su govno, sto je to nego pravo vrijedjanje? Sta bi bilo, kad bi bilo, da je Tonalino rekao 'to je bila sala', a odgovor 'ne valja ti sala, nemoj vise', Tonalino bi rekao 'ok' i sve gotovo.
#73 |
Administrator
|
![]()
Mislim da je receno sta se imalo kazati. Administratori i moderatori preuzimaju na sebe zadatak tranzicije. Velike novosti se spremaju. Posto su ljudi (i dama) na celu ove zajednice vesto odabrani, suvisno je dalje polemisati. Utoliko pre, sto odabrani nisu puki Saobracajci na margini, kako bi se Mogli izrazio (i verujem, potajno zeleo).
Sto se nase Anite tice, takodje, ostavite problem nama, jer smo sposobni da ga resimo, a eventualnu kritiku saljite adminima i moderatorima na PM. rumski.com se zahvaljuje i zakljucava temu ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indijski narodnjak - aranzeri obratite paznju na - AranzHMAN! O.o | InsaneEyes | Razno | 7 | 01-04-2009 03:38 AM |
Na sta da obratim paznju ? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-11-2006 02:30 AM |