|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
Veliki pozdrav forumashi.77ari hteo bih da. Ti dam jedan predlog probaj.da.uradish neki rmx npr loaduj midi file u bilo koju platformu i pocni da dodeljujesh instrumente,kada oh dodelish pokushaj da pogledash kako.su neke.melodije odsvirane,upamtish raspored nota,pa malo marko.tajcevic(osnovna teorija muzike),pa probaj sam na oksigenu da ponovish isti akord,pa.ako treba i 10puta probaj dok ne nabodes.takodje mozesh da pogledash i drum sekciju na tom midi filu(koji.sam spomenuo).jako je.bitno da se naoruzash strpljenjem..
|
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
Problem je u tome ?to radim melodije od 2-4 note koje sviraju od jednom.
Pa mi se događa da nakon nekog vremena melodija postane dosadna. Ako probam napraviti ?ivlju melodiju onda mi se događa da na tom mjestu gdje ?elim da bude ?ivlja ispadne lo?a. Npr stavim notu vi?e i cijela melodija bude pre visoka, ili ako stavim ni?u onda bude pre duboka. Evo jedan primjer. http://www42.zippyshare.com/v/29907923/file.html Ako stavim da ta melodija traje du?e onda bude dosadna. A kod boje zvuka je problem ?to ne čujem puno dok radim oko toga. |
![]() |
![]() |
#63 |
Superoperater
|
![]()
Pa vidis da covek pita najuljudnije i najnormalnije... Nije podigao ton niti je nekog isprovocirao ni posle sto poruka na koje bi neko drugi vec popizdeo... Dok god je covek u granicama normalnog ponasanja, nema razloga da mu ne odgovaramo. Ionako smo dokoni, ionako forum sluzi da caskamo, zar ne ?
|
![]() |
![]() |
#64 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#65 |
Junior Member
|
![]()
cao i pozdrav svima...
moj prvi 'post' na forumu, evo nadam se da ce pomoci...nekome, nekako...naime, par dobrih vjezbica za 'treniranje sluha' o kojem se dosta kucalo na ovoj rubrici ![]() pa eto skladno s'tim... http://www.teoria.com/exercises/ne.php baj d vej, da pohvalim forum onako generalno...odavno sam trazio nesto domace sa ovakvim sadrzajom...poz i citamo se, peroni |
![]() |
![]() |
#66 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
Member
|
![]()
Hvala na savjetima, melodije su mi se pobolj?ale. Nisu sada savr?ene ali su bolje. Moram priznati ova 3 dana koliko sam na forumu ubio sam se od rada.
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]()
Pored tog rada i rada ja bih preporucio da polako izlistash ceo forum,sve sto hocesh je vec neko probao i ovde ima more korisnih informacija(ja to svakodnevno radim).,.pozz
|
![]() |
![]() |
#70 |
Pro Member
|
![]()
... i jo? ne?to :
"izrada" melodije nije izrada vijaka u revolver - NC kopir automatu. ![]() U principu, kako god poslo?i? tonove (pa makar bio i jedan jedini) "izradio" si melodiju. A ono za ?ta pita? zna veoma mali broj ljudi koji se bave muzikom. Ili to ima? ili nema?. Ne obziri se na ono ?to je dnevno bombardovanje kroz medije, da bi ti to bilo poređenje. Čak i da zavr?i? sve ?kole ovog svijeta koje bi bile imenovane kao 'odsjek - komponovanje', ako to nema? u sebi, sve je badava. Ali ako ne poku?ava?, ne proučava? i ne trudi? se, nikada neće? niti saznati da li si makar talentovan kao kompozitor, ili ne. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pisanje tekstova i melodija - saveti | Eeva_r&b | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 56 | 24-08-2014 12:37 AM |
Melodija Menge? | koca | Gitarska Produkcija | 23 | 21-10-2013 02:02 PM |
Studio izrada | ggulin | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 02-10-2012 12:07 PM |
Harmonija koka melodija jaje, ili obratno? | Znak | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 15 | 27-03-2011 01:13 PM |
Izrada Aran?mana Na Tekst | MAČKON | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 12-03-2007 11:04 PM |