|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]()
Ne vidim ja tu nikakvu "gresku",pitanje je samo dali hoces takav ton.Sasvim je ok u nekim varijantama seci oko stotinak hz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
SuperModerator
|
![]()
ni ja ne smatram da je to greska, samo mi je visak ako imam dobar close miking na tomsima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
ma naravno da nije, zato sam i stavio pod navodnike..... nego je to stvar koja malo zeza kod nekih situacija.... okacicu vam kakav snimak, pa cemo diskutovati, najbolje tako
![]()
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
Oprezno...... koje su potencijalne greske u ovoj varijanti?
![]() |
#65 |
SuperModerator
|
![]()
oprezno u smislu - ipak je to MS, nema prostora za gresku, mora lagano i studiozno da se setuje, a ne u zurbi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
A gdje je room mikrofon?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje gitare FOTO THREAD | quake2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 27-07-2011 02:16 PM |
snimanje bass gitare FOTO THREAD | quake2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 21-12-2010 04:08 PM |
Snimanje bubnja | OFF | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 17 | 08-04-2009 11:49 PM |
Snimanje bubnja | Kirdan | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 29-07-2008 10:42 AM |