|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]()
Da li si probao da nadogradis ProTools 8.0.4 sa ProTools 8.0.5?Kod mene sve radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
Instalirao sam danas ProTools 8.0.5 i opet ne radi dobro...Malo mi nije jasno imam u ponudi sada Avid Mbox Asio...Koji ne mogu da odaberem kao kartu...A Digidesign 003 je ostao stari koji i dalje krci....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
problem je u strukturi procesora serije i neke opcije u biosu se ne nazivaju kao sto je napisano u onoj preporuci probacu na youtube da dignem video zapis, sta sam i kako iskljucio u biosu mislim da ce ti to pomoci evo link http://www.youtube.com/watch?v=ErjAhhpK2hc
Necu vise nikad pijan pisati na forumu ![]() Last edited by misovoj; 24-03-2011 at 03:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Da nije sve isto u biosu... Iskljucio sam par stvari...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Junior Member
|
![]()
moras sve da iskljucis , ne samo par stvari
![]()
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
Znam... Ali drugaciji je bios kod mene...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]()
Odlicna tema, procitao sam je kompletnu. E sad, jedno glupo pitanje - kod Win-a 7 me uzasno iritira kako su uradili recording podesavanja. Vama koji imate dobre eksterne karte to bas i nije neki problem, ali meni koji koristim integrisanu jeste. Uopste ne postoji recording mixer, treba preci sto koraka da bi se pojacao ili smanjio nivo zvuka na nekom ulazu i slicno. Jel postoji neka alternativa za to, neki drugi mikser koji moze da se instalira i iskljuci windowsov?
Mali off - veliki problem kod rada sa videom u Win 7 je nekompatabilnost sa Overlay mixerom, jel postoji neko resenje za to?
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]()
I dalje Digi 003 pravi sranja sa Cubase 5 (32bit) na Win 7 (64bit).
ProTools 9 HD v.9.0.5 radi sve kako treba. Ali C5 i dalje pucketa, krci i ostalo... Posle svih podesavanja koje sam uradio nece da proradi. I da fw karta je Lacie TI. Zar je moguce da ne mogu da isprave taj drajver ?!?!? --- - Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
MAO
|
![]()
probaj legacy driver, ne vidim dal si to pokušao
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows 7 u audio produkciji | awacs | Audio Software | 72 | 08-12-2009 01:26 AM |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Audio Drajveri (MS Windows, OS X) | kejkz | Audio Software | 3 | 28-06-2007 05:09 PM |
:: Audio Ease Altiverb na Windows XP :: | lesha | Audio Software | 13 | 22-06-2006 12:51 PM |