|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je ok cena 8.000e....
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 02-04-2008 at 09:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Senior Member
|
![]()
Ajd smanji cenu, pa da dodjem da pogledam, interesuje me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
Raspitajte se malo... mislim da je cena ok...
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
Nije ok. 2-3 hiljade manje je ok. 8000 ne vredi u zivotu!
Prodali smo naseg D&R 4000mkII jer je "nezreo" mikser. Ne zvuci grom. Daleko od toga, kao i vecina D&R-ova. Za 8000-9000 cu razmisliti da li da prodam naseg Harrisona, ako ima zainteresovanih!? 4 mono + 24 stereo + 8 digitalnih, kompletno automatizovanih kanala + HD recording sistem od 200 kila + Apple + 10 patcheva itd. To je mikser koji je kostao preko 140000 $US 1993. godine. I to je mikser koji jebe kevu kako zvuci. Broadcast majka, ali ne za emitovanje, vec za produkciju. Orion je smesan mikser... Nazalost. ![]() Izvinjavam se na surovosti, tj. realnosti. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
mod?rateur analogue
|
![]()
pratio sam dosta cijene za Orion jedno vrijeme, ali ne takav poluprazan vec full 32ch, mislim da je i inline sad se ne sjecam tocno, uglavnom oko 4 - 5000 soma. sa patchbayevima, edacima i kablazom. 8 soma je previse u bilo kojoj varijanti.
ima jedan 32ch zagrebu koji me ceka ali.. u svakom slucaju dobro je cuti jos misljenja o tom mikseru. samo dajte.. Perune, der obrazlozi, u kojem segmentu mislis da je groblje.. master bus, headroom, preampi ili...? samo nemoj da ga usporedjujes sa neve-ovima itd. vec nesto sto je komparabilno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A kada sam nas stari D&R 4000mkII (prolaz kroz njegov CR ili kanal) poredio sa direktnom linija od izvora zvuka do snagasa, zvucao je kao da je nesto pokvareno, a nije bilo, naravno! No dobro... kol'ko para tol'ko muzike! Zar ne? Usput, preamp nije bio losh na D&Ru. Prilicno neutralan, sto licno i ne volim, al je bio ok. EQ je bio kita. Ajmo jos jednom... Jel' ima kupaca za jedan od najboljih stolova... HARRISON!!!??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Senior Member
|
![]()
Ja nesto ne znam da postoje bolje produkcije u Srbiji od onih koje je radio studio Oliver na D&R mislim da je bila 4000, pa i sa svim SSL i Neve-ovima koji postoje u Bg, ali vazno mi je svako misljenje, mada na Gearslutzu misle i drugacije, nigde nisam procitao da je los, naprotiv.
Nego Srce rekose da je mozda previsoka cena, jel to cena u Srbiji na kucu ili? I zaista mi je vazno da li za njega ima delova, ako se tesko popravlja zbog delova, onda koji ce mi moj krsina, krsina kolko hoces za male pare po svetu. Last edited by Braca; 03-04-2008 at 09:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
MCI Master
|
![]()
pa ovako za 3500 eura taj pola orion pola radna ploca
![]() ![]() ![]() jer cijeli nije!!! TO SE ISPLATI ...ali da je klasa pulta koji je VRH to sigurno nije...kao sto rekoh ima odlican Line in i EQ mu je OK...ostalo bas i nije ali za te pare ![]() inace radio moj kojega uporedni test oriona i nekog soundcrafta prije 2 godine...mislim da je bio 2400 .....orion se moze sakrit u odnosu na 2400!!! eto BRUTALNA REALNOST je da je na kraju kupio 2400 a ne oriona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
SVE JE NABAVLJIVO I DA SE SERVISIRAT od apija, neva, ssla, mci, harrisona.............SVE pitanje samo ko ce to odradit i po kojoj cijeni!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Senior Member
|
![]()
Hm, moram da te podsetim Rogina da si mi bas ti govorio kako je Orion visa klasa u odnosu na 2400, koji sam zarko zeleo i imao dobru priliku da kupim. Ja se ipak odlucujem za MCI, ali samo pod uslovom ako potpises ugovor sa mnom o odrzavanju i nabavci delova, i naravno moras da se uklopis u moje platezne mogucnosti hehehehehhe
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |