|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mislim o ta 4 gramofona, i ja sam video coveka koji zonglira sa 5 pomorandzi. Kusta je u Crna Macka Beli Macor doveo cehinju koja dupetom cupa eksere. Mogu da se slozim da je to virtuoznost, ali ako cemo to porediti sa Pogorelicem, onda se bojim da negovorimo o istim stvarima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
MAO
|
![]()
pa da.. zapravo to i zelim da kazem.
Ne vidim razliku izmedju pogoreliceve interpretacije Shopena i recimo Fatboy Slim-ovog kupovanja 20k ljudi na Exit mainstage-u pre par godina. Al svako ima pravo da se ne slaze, ja ovo pricam zbog ljudi koji zapravo ne znaju sta podrazumeva ta umetnost, i da to "moze svako".. ja probo, nisam mogo, batalio.. :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
ovo su radili i gladijatori u rimu pa ih ne smatraju umjetnicima. opet ponavljam dj i interpretator klasicne muzike nema sanse da se porede
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ne mozes da stavljas jedno pored drugog komercijalni MTV produkt, namenjen da se dobro proda i kao takav besomucno zastupljen u medijima (u vreme kada im je to bio interes, sad su interes razni crnci i tzv. RNB...) i rad coveka koji je svoj ceo zivot posvetio klaviru, bez ikakvih materijalnih pretenzija u momentu kada je pocinjao da se bavi sviranjem. Ko je malo slusao na fakultetu predavanja iz Sociologije umetnosti (ili sociologije uopste, na bilo kom fakultetu), zna da postoji velika razlika izmedju kulture i sub-kulture, umetnosti i sunda... No big deal Licno radije odem na neku dobru svirku nego na koncert klasicne muzike, iako sam dobar deo zivota proveo svirajuci istu, ali to ne znaci da je nesto "umetnost" ili "nije umetnost". Nista vise od toga nego da je to moj trenutni afinitet. Imala je Ceca mnogo vise hiljada ljudi koje je kupila i na Marakani i na Uscu, pa se ne bih usudio da kazem da je to "umetnost", bez obzira na to sto u svakom momentu zena moze da skupi vise ljudi nego Fat boy Slim i Pogorelic zajedno... Nego, debelo zagazismo u off topic... ![]() Veceras cemo videti drugu polovinu ucesnika ovogodisnje BVZ. Mnogi tipuju da se bas u toj grupi krije ovogodisnji predstavnik Srbije na Eurosongu.
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
Ajd razdvoji teme pre nego sto pocnemo da pricamo i o Beoviziji i o DJ-ingu u istim postovima, tako da ce biti jos teze za razdvajanje...
![]()
![]() |
#68 |
Moderator
|
![]()
Ma nije lose ni malo konstruktivnog off topica, samo se trudim da ne odem predaleko
![]()
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Junior Member
|
![]()
Nadovezujem se na ARTHURove tvrdnje i usporedbe. Svakako DJing nije naivna ni laka profesija no usudio bih se reći da ni zidarstvo nije laka profesija. Iako je moguce i kao DJ i kao zidar u neku ruku biti "umjetnik", oni su ipak zanatlije i nikako se ne mogu mjeriti sa akademskom znano?ću, obrazovanjem i vje?tinom.To mo?e usporediti i vidjeti nalik samo onaj koji akademsko obrazovanje NEMA pa ni ne zna ?to i koliko ne zna.
Last edited by Harry; 04-02-2008 at 04:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |