|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
stroj totalni nema kaj
![]() |
#62 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ja bi... al ne mogu.. vera mi zabranjuje da imam vise od 2 waldorfa.. a ne mogu da se odvoim ni od microwave-a, ni od xt-a..
ovo djubrence zvuci genijalno po onome sto sam cuo do sad, ali je suptilno drugaciji od ove dvojice. Silicon: ako oces nesto tako sa analgo filterom, uzmi microwave. to postoji odavna. stormberg je pitanje oce li izaci na trziste. a i dodavanje analog filtera po voiceu tesko da moze bit 120 eura vise... ako si mislio na jedan filter za sve, onda evnetualno da ... al to mozes i sam... kupis frostwave, mnutator ili tako nesto i pustis ovo kroz njega.. novi polifoni hibridi su nemoguce skupi za napravit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
@Cluster
Da, definitivno uzimam neki DOBAR filter, jos se troumim oko toga koji, svidja mi se jako Sherman, i zvuchno i sam koncept sa dva nezvisna filtera mi je jako "inspirativan", samo jako je skup ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
@clusterchord
blofeld je neka prica za sebe imao sam mini priliku da "isprobam" micro q i xt-a neko moje misljenje je da je iako kazu da je "hibrid" svih waldorf proizovoda definitivno je nesto drugo i sto je "najgore" sve vise i vise me privlaci , znaci uzimaj , prokleta da je vera ... neces nikako pogresiti niti se pokajati , mislim da ce uskoro biti najmasovnije koriscena spravica , mozda je malo u pocetku cudan ali ne znam kao sto rekox sve vise i vise mi se svidja ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
250 dolara high pass i lowpass.. imaju CV kontrolu svih parametara. to ti je de facto MS-20 filter klon. za pare koilko kosta mutator, ja bih prije gledao polifonike.. najtopliji je istina ali.. shemrna mi je nekako predvidljiv, s tim distorzijama i to sve. dobar je, ali ne toliko za "zatopljavanje" barem po onom sto sam od njega uspio cuti. @alavuk: ma je znam da zvuci super. ali microwave mi je the BEST. a i trenutno moram da stavim rucnu na sve kupovine. jer se selim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
a da zaboravih na selidbu ... izvini ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Vibrator
|
![]()
primetio sam da kada pojacam jacinu na kontroleru za monitore do kraja, cujem zujanje i pistanje sa sinta kao kod integrisanih zvucnih kartica na primer.
cim se iskopca usb, zujanje prestaje. probao sam i sa oklopljenim usb kablom sa feritnim prstenom, isto se desava. da napomenem da koristim 1820m . pretpostavljam da je ovo normalno za usb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
mod?rateur analogue
|
![]()
oce neko od vas ko je nabavio Blofeld da postuje neki j*bitacni DEMO ili cete samo da pricate kako je super ???
![]() ![]() Last edited by clusterchord; 13-05-2008 at 12:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Pro Member
|
![]()
ima lesha jedan lep test
![]() ja bi rado odradio demo i recenziju ali ga nemam , valjda cu ga imati jednog dana |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |