|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
ton magistar
|
![]()
u mene su 2 pulsara, poco i 2 uada i nikakvih problema nemam sa dual procesorom (4 jezgre).
![]() |
#62 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Superoperater
|
![]()
Ma glupa fora da se odabere "compatibility za xp" mod za .exe fajl koji sluzi za instalaciju. Zatim se svaki program gde se zeli videti Scope ASIO takodje pokrece Compatibility za XP. I to tako radi. WDM i ostalo ne radi bas najbolje, a asio na ovaj nacin radi, startovao sam nuendo i radio malo... Prodao sam doticnu SCOPE karticu pa pricam po secanju...
![]() |
#64 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#65 |
Superoperater
|
![]()
Hvala, znam za to, probao sam, cak sam i na midi klavijaturi filtrirao midi da ne salje te midi sense i midi clock komande , ali to samo odgodi problem... Kao da ima nekih problema sa nagomilavanjem u nekakvom svom bufferu... Pa kad se napuni - blokira...
![]() |
#66 |
ton magistar
|
![]()
zanimljivo.
![]() izgleda da san ja stvarno ima srice jer, ko sto san vec napisa, kod mene nikakvih problema nema. doduse, dosta san se namuci dok nisan sve dove u red, ali sad sistem radi bez greske i zastoja. ![]()
![]() |
#67 | |
Psiho
|
![]() Quote:
A da Creamware nie jako "user friendly" - to je istina. Oni rade hardware za entuzijaste. Jedini je problem ?to ko?ta kao da je "idiot proof" - a nie ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Psiho
|
![]()
Mislim da je na nekom forumu (Z-ne?to) postojao topik u kojem su programeri iz creamware-a dali detaljne upute za rje?avanje tog problema. Ne sjećam se točno ?to je trebalo, i koim modulom isfiltrati, ali znam da sam time rje?io problem. No vi?e nemam tu karticu, inače bi ti poslao screen capture routing-a i postavki.
![]() |
#69 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Forum se zvao planetZ i na tom forumu sam spamovao kao lud, pokusavajuci da ih nekako podstaknem da izbace neki patch. Oni su mi preporucivali midi filter i ubedjivali me da je to problem samo sa mojom karticom, a javljalo se stvarno puno ljudi sa tim problemom. Za svakog sam ih smarao posebno ![]() Na kraju sam ih ubedio a oni su odgovorili nesto tipa "znas li ti koliko je tesko napisati stabilan drajver?" Samo sam hteo da proverim da li je moj primerak neispravan ili je problem u globalu. To sa midi klavijaturom koja nije kompatibilna - moguce da ima nekih raznih standarda u jacinama komandnog napona na midiju, sta ja znam, mozda je stvano to bio problem... Imao sam i M-Audio radium i Korg KONTROL 49. Kartica je srecno udomljena, tako da sada to nije vazno, ali da je obelezila jedno doba u DAW svetu - svakako jeste...
![]() |
![]() |
#70 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SCOPE v5 PCI RC is available | Boombass | DSP forum | 11 | 08-06-2009 12:06 AM |
Scope vs UAD | Tazman | DSP forum | 2 | 27-06-2006 06:35 PM |
Scope SRB | Eon | DSP forum | 8 | 15-06-2005 03:58 PM |