|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#671 |
MAO
|
![]()
mobilne=? Lepo izgleda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Junior Member
|
![]()
ufff.... vidim odma par millitary momenata
![]() ![]() @arthur vidis da je sve u kejsovima i na tockicima, mixer u kejsu takodje ![]() sta znas, danas kriza, sutra rat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Pro Member
|
![]()
Hehe lepo lepo fino fino
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Junior Member
|
![]()
hey hvala ljudi...yeah mobilni...u zadnje vreme mnogo mi je vishe intersantnije da snimam na razlichitim lokacijama...radje nego sedeti u studiju i chekati na bendove...a i prostorije za vezhbu se konstantno menjaju...posle par godina sedenja u studiju, poshto sam jedan od diehard frikova, shvatio sam da mi vodjenje studia oduzima svo slobono i neslobodno vreme...got no life but become a audiofile neard!!
![]() ...yeah...kamuflazhna mrezha je instant 5 min decoration i chini sve mnogo vishe prijatnije nego sedeti u prototipe hladno sterilnoj office prostoriji, sa josh gorim poslovnim svetlima na plafonu...shto je primer na onoj slici...he he a i lepo je biti u DIY bazi protivodbrambene divizije against glamoure/dinasty/elite recording studios i komercialnog prenaduvanog/imaginarnog/bljak muzichkog buisnissa ![]() ![]() ...Da Amek konzula ima svoj flighcase, koji je ogroman u .........rinu!@#$% ...morao sam da napravim specijalnu prikolicu sa specialnim roll & push vratima...Mixeta zajedno sa flighcasom kao da tezhi tonu i ima duzhinu oko 2.5 metra!!! ...hey Arthur...jedno pitanje...da li snimash gitare samo sa sm 57...?ok...razumem da je super za attack da gitare grizu, btw lichno preferiram md421 za tako neshto...ali chudno mi je da ne koristish neke extra kondezatore, pogotovo za brutalna lampashka pojachala...vidim messa boogie, predpostavljam heavy sound...sa dobrom acustichnom prostorijom napanjenim njakalom to the edge, tako da zvuchnici/kutija dodju do izrazhaja, koji kondezator mikrofone postavljen na pravom mestu prozrokuje meni mnogo vishe prihvatljiviji puniji mesniji(body) i prljaviji raw zvuk to work with...pogotvo condezator iza kutije...probaj...obichno mi u final mixu ispadne da je to uglavnom nosechi zvuk a 57/421 su tu on top za detalje...ovako neshto...obozhavam drvenu(box) acustiku sa malim shupljim stejdzhom za extra bottom rezonaciju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Moderator
|
![]()
nemaju svi md421..
![]() meni su super rezultati sa sm57 re20 i geminijem.. btw, i dalje ne kapiram kako ti je to "pokretan" studio? ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
MAO
|
![]()
odličan ti je koncept, bravo!
Ne, zasad imam u ormaru samo 57icu, par akg451 koje evo svečano obećavam da ću početi da koristim u tu svrhu! Lična mi je želja da nabavim md441, mislim da je super zanimljiv kao neka 3ća fora. Dobrodošao na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Senior Member
|
![]()
Evo nekoliko slicica sa poslednjeg snimanja:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Moderator
|
![]()
opaa.. jes ti to menjao bubnjeve?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Zanimljivo, al ipak imam pitanje.....
Malo je oft.... Jesu li overi malo prenisko i zasto je mic na hh u ovakvom polozaju? Nisam do sad nikad ovako postavljao, pa me zanima kako je ispao snimak. Meni overi imaju poziciju tako da je snare otprilike u sredini kod slusanja kad okrenem jedan over lijevo a drugi desno(pan). Ovaj mic od hh kupi dosta snare-a a i zrak iz istog prestavlja opasnost. Po mom....mozda grijesim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
MAO
|
![]()
ne bi trebalo da kupi dosta snarea jer ga sam hihat zaklanja. Overi su kontam tu jer tako čovek svira, meni je to pecanje uvek zavisno od stila sviranja i žanra muzike. Mene jedino buni što mi se čini da ima dosta denfera na bubnju, što ne obećava neki sound, osim ako nije roots-reggae u pitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |