|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
Zdagle do jaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
|
![]()
pored srafova je dobro koristiti i lepak za drvo, tada veza postaje veoma cvrsta.
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Moderator
|
![]() Quote:
EDIT: Evo ti testiranje lepkova za drvo, pa sam izvuci zakljucke: http://www.titebond.com/Download/pdf...urGlue_FWW.pdf
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 13-08-2011 at 08:47 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Member
|
![]()
Samo da javim da smo nastavili radove za nas mali project studio.
Isikli smo ormar i napravili ladice za ispod kreveta,i dns opiturali sobu. Stavim slike sutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
|
![]()
UH UH UH druze NOOB!!! Ti mislis cak i da spavas u sobi prepunoj kamene vune oblozene samo platnom???Odmah cu te najdobronamernije po tvoje zdravlje posavetovati da prodas sve to sto si napravio i pravis ili od azmafona ili uopste ne pravis jer u takvoj sobici mozes samo da resis neke a onda da ti se pojave opet neki drugi problemi,sto mu na kraju dodje na isto.Znas li sta vidim kada se posle cele noci rada ujutru kroz prozor probije prvi zrak sunca?...ogromne kolicine prasine kamene vune kako lete svuda po sobi i koje nicim nisam uspeo da ukrotim.Razumem da te akusticari ne upozoravaju i ne sprecavaju u koriscenju iste,jer je ona akusticki-cenovno gledano do jaja,ali....u toj sobi nece oni provoditi mladost vec ti.Iznesi barem krevet negde ako je moguce.Meni barem placaju da sedim u tom sranju,i nece jos dugo, a tebi ce na kraju ljubav i hobi postati nocna mora.Video si da ti je i Boggy napisao kako koristi azmafon....mislis da je to tek tako ako kamena vuna radi posao slicno,za moje usi cak i bolje, a dosta je jeftinija?...Procesljaj Gradin thread,mislim da je i on imao problem...Niko ovde u sustini ne upozorava na ovo,samo se bavimo ovim i onim...a u pitanju je ZDRAVLJE momci...ZDRAVLJE..
Last edited by quake2; 23-09-2011 at 11:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
E vidis, ja nemam tih problema sa mikrofiberom.. Jes da sam se namucio kad je sve postavljano da ne propustim ni milimetar bukvalno, ali se izgleda isplatilo na kraju..
![]() |
#59 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Tema o kamenoj vuni je "na sticky": Kako utiče zdravstveno; kamena vuna vs. staklena vs. organska vlakna
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim pomoc oko kupovine PC-ja | DJeneral | Computer Hardware | 35 | 13-01-2010 05:26 PM |
Molim Za Pomoc!!! | stacato | Audio Software | 12 | 15-01-2009 02:05 AM |
Molim Vas za pomoc, hitno mi je......... | bexbeatz | Promocija radova | 9 | 15-05-2006 12:30 AM |
Molim pomoc | STUDIOTON | DSP forum | 3 | 22-02-2006 01:49 PM |
Molim pomoc za Kx drajvere | alexsa1 | Computer Hardware | 2 | 22-05-2005 12:04 AM |