|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
koju lampu stavit u RODE K2 mikrofon...
ka?u da je mikrofon dosta bolji kad se zamijeni stock lampa iz rode... Koja bi bila najbolja za njega, da li je sa nekom svijetliji, masniji, profinjeniji... ili ide jednostavno ?to skuplja lampa bolji zvuk... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
meni je jedna stock lampa odsvirala svoje pa sam zamenio Amperexom i radi mi skroz ok. čini mi se svetlije od stock lampe, i možda čak i detaljnije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Svejedno, Ne ocekuj dan/noc razliku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
pa ako mi bude dozu profinjeniji, "či?ći" karakter onda sam prezadovoljan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Philips e83cc.Pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
misli? na ovu ili?
http://thetubestore.com/janphilips6922.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ako si iz HR. probaj nazvati 098 352 977 - Hrvoj, ja sam od njega kupio Philips lampu za svoj K2 i bio sam vi?e nego zadovoljan u odnosu na njihovu tvorničku ( kinesku) , mislim da je cijena bila oko 180 kn..ali nisam vi?e siguran.U svakom slučaju čovjek se bavi lampama pa ga probaj nazvati ako te zanima.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lampa za SE Z5600?? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 28-03-2010 08:23 PM |
Potrebno misljenje ( Rode NT1-A ili Rode NT2-A ) | Gangster | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 37 | 30-01-2010 08:01 PM |
Peluso lampa i kapsula u Srbiji? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 11-08-2009 02:15 AM |