|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Member
|
![]() Quote:
drago mi je da smo se ovde sreli. navrati na pivo i razgovor. evo samo da ti dam moj komentar na ovo gore: ja sam definitivno siguran da svi oni rade 100%...samo sto njegovih 100% ne moraju uvek da tebi kao konzumentu odgovaraju. i ja uvek radim 100% i nekad dobijem samo pohvale, a nekad mi ljudi kazu da sam napravio sranje...a dao sam 100% i u jednom i u drugom slucaju. sta zelim da kazem je da si NITKO ne moze dozvoliti manje od 100%...pojesce ga konkurencija i ostat ce bez placenih racuna. estetika je komplikovana stvar. ja volim da nosim jeans a neko ko voli armani odela ce da mi kaze da je moj ukus za oblacenje "out". neko drugi ce opet da mi kaze da izgledam cool ![]() jedan od mojih svezijih primera: album grupe VRELO, producent Voja Aralica...nas prvi zajednicki projekat ikad. Voja posalje mix...ja posaljem masterovan nazad, Voja nazove i kaze: "Bobane...preterano. super". i to je to. sledeci projekat...posaljem master nazad, Voja nazove i kaze: " Bobane...malo mi mulja bass, pesma mi je u zvucniku i ne radi mi kako treba, molim popravi". kapiras? dva ista coveka...i mojih 100% i na jednom i na drugom projektu. pozzz bo Last edited by Bo_13; 07-05-2009 at 11:40 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]()
Slusao sam Vrelo i "pre" i "posle".....super odradjen posao,po meni je to "to" sto bi mastering trebao da bude.Cestitam Bobane i dobro dosao na forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Member
|
![]() Quote:
nadam seda cemo se druziti ovde. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Moderator
|
![]() Quote:
mo?da sam samo od nekih mastering in?enjera na osnovi njihove internet reputacije i postova na forumima i opreme koje imaju očekivao previ?e ili neko drugu estetiku.....a nikako ne mogu znati da li su radili 100% i koliko je nihovih 100%.......... Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Member
|
![]() Quote:
a kad si jednom "gore", tek onda nema zajebancije. pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi mastering studio Amsterdam | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 13-07-2009 05:06 AM |
studio samo za 2ch mastering | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 06-06-2008 02:34 PM |
Azmofon i u Beogradu | StivenDrama | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 03-10-2007 10:22 PM |
Mastering studio / ing. | milosjeftic | Vlado Georgiev | 79 | 10-04-2005 02:52 AM |
ELETTROFORMATI mastering studio MILANO | ANTISHA | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 04-05-2004 08:24 AM |