|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
vozim se juce na posao i razmisljam o slijedecem: rodjak me je zamolio da mu ubacim muzike na racunar u kaficu, inace to ne radim ali sam se za svaki slucaj obezbjedio razno raznom muzikom do kraja zivota
![]() www.musicovery.com odmah sam se registrovao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Živa istina....ja već tako i radim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
Ko jos danas slusa muziku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
tako je,
muzika se danas gleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ne slazem se bash.. Mislim da veliki deo auditorijuma i dalje slusa muziku, bar je tako u mom okruzenju.. A sto se muzike podeljene prema raspolozenju slusaoca tice, i meni je to ok, kafana- Haris, vecerinkica sa devojkom- B. White, Kenny G itd...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Kod mene na poziv tog linka izlazi ovo :
Not Found The requested URL /forum/www.musicovery.com was not found on this server. Bez obzira na to : muzika prema raspolozenju nije nikakva novina vec decenijama. Jedino sto nije bilo uzelo maha kao nacin izrade kompilacija na veliko. Postojale su cak i tipicne terapeutske kompilacije. Jedna je, koliko se sjecam, bila izdata u Zagrebu prije par decenija - tape medij. I sam sam imao nekoliko izdanja na video trakama. Last edited by alfom; 05-12-2008 at 01:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |