|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
A shto brate obojica ne napravite onaj mix koji je ivan postavio .... tu ce se najbolje videti i kakvi su monitori i kako vam radi prostorija .... ?
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
zatvaram ovu temu dosta je bilo!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#54 |
Moderator
|
![]()
beringere i novije jamahe ni ne morash da chujesh.. nishta propustio nisi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam dva drugara .... jednog vec 15 god .... drugog nekoliko meseci .... ( imam jos drugara ali nisu bitni za pricu
![]() Jedan radi na Tannoy ( oni mali crveni pasivni od 100 e ) preko Hi Fi Marantz pojacala u sobi koja zveci ( flutter ) a drugi radi na aktivnim Tapco zvucnicima koji su postavljeni tako da bi se Boggy ju digla kosa na glavi ..... Obojica prave mixeve koji su bolji od 99 % onoga sto se radi u zemlji , a boga mi ni u inostranstvu se ne bi postideli ..... Mislim da je vecina tih tehnikalija manje bitna od samog znanja i navike na odredjene sprave , a od elitizma profitiraju samo trgovci ..... Ne zaboravite da je JAKO bitno GDE ste slusali te monitore ...... Pozdrav Last edited by Max; 31-10-2008 at 05:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Mason
|
![]()
Cuo te mixeve sa pasivnog Reveale-a, koji je usput i najslabiji i najeftiniji Tannoy, ali nisam znao da je pritom povezan na Hi-Fi...
![]() A ako se ne varam, kada smo to slushali, rekao si mi da ON nema cak ni bog zna koju kartu, a da nema ni DSP, outboard itd... itd... najobichniji comp + Reveale ![]() Porazavajuce po mnoge.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Čemu ta tajnovitost? Dobro je promovisati i hvaliti ljude koji znaju da rade... U to ime, evo jedne pesme jednog mog benda (Familija) iz 1997. Snimili smo kod Đorđa Petrovića u stanu, doduše Neumannom U87 direktno u Digidesign Session8 i Đorđe ju je odmah smiksao ITB (Intel PC486, Cakewalk, neka tadašnja verzija). Jedino slušanje je bio JBL Control One (da li se neko seća toga?). Ovo nije promocija benda, a ni JBL-a, ovo je promocija Đ.P. http://www.sendspace.com/file/2ya8e4 Pozdrav
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 31-10-2008 at 06:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Member
|
![]() Quote:
iskreno, nisam ih slusao posto ovdje bas nema yamahi koje mozes poslusat (audo pro, provox, apsolut audio), ali koliko vidim, vani svi koji su na budgetu ispod 1000$ dobivaju za preporuku hs80m...ne zvuci mozda lijepo zvucnik, ali navodno prenosi mix gotovo savrseno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |