|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Moderator
|
![]()
prso mi je msn.. sad tek vidim da ga nema u system trayu.. a i zauzet sam trenutno kachenjem slika ovde (56k), a i imam goste.. :_)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
brate adsl ili cable je tako pristupacan da ... ali dobro ...
aj uveseljavaj goste , odo ja da uveselim svoj stomak :]]]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
MAO
|
![]()
elem, da se vrnemo na ivana. Ja to gledam iz perspektive ovoga sto se (nazalost) moze cuti i videti u javnom zivotu. Video sam 50ak spotova svih mogucih i nemogucih samozvanih i prozvanih repera, i uglavnom na prvu loptu sve sto mogu da identifikujem je jako mnogo zelje a jako malo truda. Mnogo ljudi to radi cisto iz nekog pubertetsko/postpubertetskog tripa neprihvatanja realnosti, a gomila njih je zapravo mazeno i pazeno od strane krajnje retardiranih roditelja (sve sam imao prilike iz prve ruke da vidim) . Tako da od geta i iskrenosti, tanka fajda. Takodje, gomila satro-nacionalizma, fudbalskog fanatizma i showoff-a. Dakle jalovo. Od ovog sto je heatman naveo, jedino sam zapamtio da sam bvanu cuo, i da mi je to ipak bilo, malko smesno. E sad, Vikler ali i cela bad copy ekipa je svojevrsna grupa ozbiljno poremecenih ludaka koji se sasma uspesno leci praveci izuzetno cudnu, ali i siroj masi prihvatljivu muziku .Meni je cak i uno duo tre zabavna, a o novom albumu da ne pricamo. Marchelo je ipak uspeo sam, multimediija je za ovih 10ak godina izbacila ipak odlicnu cifru domacih albuma i svi do jedan su bili mucak, ne vidim da je njegov uspeh uopste povezan sa tom kucom. Taj mikrofon i studijske uslove koje je on dobio od njih, realno, nije uopste tesko dostici. A ni skupo.
Daklem, Ivan definitivno nije najbolji, nije cak ni u top 5, ja sam samo pohvalio to sto se po meni vidi, a i cuje, jako mnogo truda i skoncentrisanosti u ovom poslednjem poduhvatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Moderator
|
![]()
Bravo Arture!
![]() Ja bih ovo potpisao sve osim da su mi bc zabavni ![]()
![]() |
#55 |
Mason
|
![]()
Posle ovoga, treba imati hrabrosti pa pevati na tom Classic 2
![]()
![]() |
#56 |
Moderator
|
![]()
Pa bio je i pop filter koji sam posle toga menjao...
![]()
![]() |
#57 |
MAO
|
![]()
ma i meni j strokavi mozak bio gadan na prvo slusanje, al tek posle viklerovog zagadjenja jadrana sam uspeo da desifrujem njihov smisao za humor, koji je zapravo, jebeno kompatibilan sa mojim.. i to nije prvi put da cujem da neko ko ima srodan smisao za humor sa nekim drugim, ne konta to na prvu loptu. Tako je naprimer svojevremeno Rambo izjavio kako je 10ak puta pokusavao da gleda i skonta radovana 3eg, i potpuno je bio u rebusu zasto je to koj kurac nekom smesno.. i tek nekom posebnom i suludom prigodom, zapravo zakacio neki fazon, i skontoa radmilovecevu auru.. nebitno, ja sam se kao mali mnogo lozio na Ramba i njegove fazone dok nisam odrastao, a sad mi je Vikler favorit, cini mi se da je otisao tamo gde rambo zapravo nije imao muda :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior Member
|
![]()
Svira li Ivan neki instrument ? Ili samo "repuje" ?
Pitam ovo iz ciste znatizelje........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
|
![]()
Svira. Djembe.
![]() |
#60 |
Senior Member
|
![]()
Odlicno !!!!! Imam ja jedan primerak iz Senegala.... Pa ako treba za snimanje, cimni.... !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio Ivančica - Slavonska Po?ega | didovzub | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 03-03-2009 12:42 PM |