|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Sto rece Max, prica o "srpskom getu" je tolko glupa, da je nema na svetu gluplje. Rap u nas se na kraju svede na polupismene bilmeze (cast izuzetcima, sami ce se prepoznati ![]() Ponekad se pitam sta li im se nalazi ispod frizura (ukoliko i frizura ima...). Opet rece Max za Viklera, ali to je on. Jedan i drugaciji.A opet, uprkos tome sto je deo ekipe, Bad Copy mi redovno izaziva osecaj mucnine kada cujem "uno due tre..." ili "daj daaaa piiijeeeem" ili mnostvo drugih stvari. Na momente se vidi da ima tu duha, ali jednostavno, ja to lose varim. Da sada ne ispadne da redom idem i pljujem, necu vise, ali stvarno. Nisam cak ni imao nameru, ali ne znam sta mi je. I sad mi malecka stoji u gluvoj i ceka da snima pevanje, a ja se dopisujem. Stvarno sam i ja... ![]() Quote:
Sto se mene tice, ja sam vec napisao. Caj od nane, med, beli luk, Classic 2 i Amek 9098 + 10 dana sa Ivanom, koji je realno dobar decko ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio Ivančica - Slavonska Po?ega | didovzub | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 03-03-2009 12:42 PM |