|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
MCI Master
|
![]()
PA kakva politika oko HEBES alat....
PRVI MOJ no1. single na HRVATSKOJ NACIONALNOJ TOP LISTI napravlen je s PIII 233 MHz ( cubase 3.55 i acid v1.0) i 96 MB rama, MC 505 , E 64 (poluispravan) i JX10.....e da imao sam prvi sb live u to vrijeme pa se vrtilo i vrtilo ..pa sto ako pojedinci imaju BRDO alata...pa zaradili su (ili je tata kupio ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nazalos ja nisam te srece ![]() Last edited by roginator; 10-08-2007 at 03:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Senior Member
|
![]()
Na sve strane vidim veoma ponosne koji sa kompom,brdom soft synth-eva i jeftinim monitorima kazu da prave cuda,ama isto sve kao vrhunski producenti.Jos vise onih koji sada kupuju prvi komp i za 3
meseca izdaju za jaku stranu labelu.A ja koji kupujem n-ti hard synth sam verovatno zesci gubitnik,jer oni to sve isto mogu i sa soft synths.Sta li tek misle o onima koji daju 100k da dobiju ono nesto!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Psiho
|
![]() Quote:
U srednjem uhu se nalazi "cochlea" gdje se valovi pretvaraju doslovno u binarni kod. Neuroni imaju prijenos podataka identichan binarnom sustavu. Neuron ili "opali" ili ne. Nash mozak nekim josh nepoznatim chudom uspjeva brdo tih jedinica i nule rekonstruirati nazad u zvuk. Zapravo zvuk tek nastane u nashoj glavi... izvorno zvuchnik emitira valove komprimiranog zraka... to sigurno znash i bolje od mene. Tek u nashim glavama to postane zvuk... "tamo vani" se nishta ne chuje ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Covece ..... kupaj se i suncaj ...... kad ti se vec moze ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
|
![]()
Ni ne nameravam...
pozdrav bogi
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]()
Roginator,ogradjujem se za ex yu prostore... neko da bi ovde uspeo ,stvarno mu treba minimum opreme. I u inostranstvu,kada je rec o nekim manje komercijalnim teenage stilovima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ideje momci..ideje !! To je ono sto nema da se kupi!!! Ima milion primera gde se dobra i komercijalna muzika uradila na opremi koja sve zajedno ne kosta 2000 Eura!! Ideje...ideje....ideje.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Member
|
![]() Quote:
Da li bi neko bio ljubazan da prokomentariše sam test? Šta se čuje, šta se ne čuje, koliko se sama razlika čuje i čini li vam se kritičnom? Unapred zahvalan.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
|
![]()
Naravno DaBear!Bavio sam se iskljucivo kvalitetom analog-soft sounda,a ne kompozicijom ili aranzmanima,sto je i bila tema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Senior Member
|
![]()
Rocket test je garantovano neobjektivan.Trackovi su sigurno vec u startu prosli/usnimljeni/pre-procesirani kroz vrhunski outboard,a onda sa SSL miksete (bez eq-a,comps) exportovani u wav-ove gde u daw-u najverovatnije nije bio potrebniji neki veci procesing.Ti wav-ovi su vec u startu imali svu mast i analognu toplinu,koju sam SSL plugin ne bi dao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |