|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Mason
|
![]()
Uopste mi namera nije bila da bilo koga uvredim... daleko od toga... upravo suprotno, voleo bih da se tema nastavi onako kako je i zapoceta...
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
Hehehehe....ljudi .......sto je najgore ja JESAM izdrkani dzezer ....svirao ....i obozavam ga....
Miksevi koje cu vam poslati su House i Techno miksevi .......i nisu DEMO .... i mrak zvuce ...... i radjeno je kompletno VST i u kompu ...... zato i kazem da je u pitanju samo rad ...... a ne polemisanje sa time sam hteo da prekinem ovo uzasno trosenje vremena .... i da svako pokaze sta zna . a ne samo da trtlja ..... PO TRECI I POSLEDNJI PUT Ja svakodnevno koristim multiband .... samo nemislim da je on sprava prvog izbora ......nego stvar nuzde ....... A ribe bas volim ......nikad ih ne bi zaobisao .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Super Moderator
|
![]()
E pa nisam znao da si u elektronici od srca
![]()
![]() |
#54 |
Senior Member
|
![]()
Ljudi ja ve? danima gledam nekakve sva?e i spominjanje samplova za dokazivanje znanja :roll:
Pa o?e itko ve? jednom dignuti neki sample i dati link pa da ljudi procijene sami? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
VIP Member
|
![]()
Ima tamo pod PROMOCIJA RADOVA hrpu stvari...
A stvarno su ovo neku ludi svadalacki dani! Ali mi smo sinoc krenuli pisati pjesme umjesto da se svadamo.... tamo je u kanti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]()
Hvala puno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Senior Member
|
![]()
Evo stisale su se strasti...
![]() Ja radim dance-trance,house,electro... tako da Max,bice mi zanimljivo da cujem sta radis! SandRob ,ono u vezi Aleksandre Radovic,odnosi se na njen zadnji album,tj. da za takve aranzmane nisu bili neophodni skupi hardverski synth-evi. Max znanje je jako bitno,ali ono sto mozes da dobijes sa hardverskim sintisajzerima tipa Nord Lead 3,Virus,Roland JP8000,... nije moguce ostvariti sa soft synthevima.Ako neko sumnja u ovo ,uploadovacu neke semplove sa ovih synth-eva pa ce ispasti smesan u pokusaju da se imalo priblizi tome,koristeci samo software. U zadnje 2 godine sam uradio svoje najbolje kompozicije i ideje za aranzmane itd... totalno svetski i nesto novo cak i za svet... ali te ideje ne mogu da realizujem sa soft synth-evima ,tj. oprema ne moze da isprati ono sto mogu da zamislim. Na svu srecu,Nord Lead 3 je tu,Virus TI je vec narucen,samo da izadje u prodaju pocetkom marta,... pa cu da krenem."Napadam" svetsko trziste,domaca scena i ono sto se na njoj desava me ne odusevljava.Mislim da dovoljno znam u ovom trenutku.Medjutim danas znam vise nego pre mesec dana,a mnogo vise nego pre godinu dana.Kada se bude desilo da godinu dana nisam naucio nesto novo,e tada cu da kazem Bravo care ,ala produciras! (Kaaaako montira!!!!!! ![]() Dakle naravno da svi ima jos puno da ucimo,kao sto i poznati svetski producenti uce,razmenjuju misljenja,fore itd... Uostalom i produkcija stalno napreduje,kao i sva tehnika,kompjutersko programiranje,nauka,... i potrebno je biti u toku,i stalno uciti,usavrsavati se,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]()
@Sandrob
ja sam pricao o ELEMENTARNIM stvarima. Nisam ulazio dublje u tematiku. I naravno da sam daleko od bilo kakvog "rasturanja". Ne vidim cemu sarkazam sa tvoje strane, al ok. @idekius Zasto da ne ljudima sve u lice? Bolje to nego ko neki da pratim i smeskam se i gledam kako nesto polako ali sigurno propada. Tako je i sa ljudima oko mene i sa kojim radim. Dokle god znam sta neko o meni (i suprotno) misli samo tako moze da se odrzi zdrava atmosfera. A to za ribe. Recimo da mi je muzika na prva tri mesta. Mislite sta hocete... Amater? Svakako! I to cu misliti o sebi verovatno i za 10 godina, iako i sad vec zaradjujem i manje-vise zivim od toga... toliko.. poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Članci o masteringu | lesha | Tutorijali | 1 | 14-12-2006 11:26 PM |
Pristup (pre)Masteringu | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 48 | 10-05-2006 04:00 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |
Kljucna stvar u masteringu | milosjeftic | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 16-02-2005 11:51 AM |