Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2005, 12:01 PM   #51
idekius
Mason

idekius's Avatar

Uopste mi namera nije bila da bilo koga uvredim... daleko od toga... upravo suprotno, voleo bih da se tema nastavi onako kako je i zapoceta...
Old 10-02-2005, 12:40 PM   #52
Max
Pro Member

Hehehehe....ljudi .......sto je najgore ja JESAM izdrkani dzezer ....svirao ....i obozavam ga....

Miksevi koje cu vam poslati su House i Techno miksevi .......i nisu DEMO .... i mrak zvuce ...... i radjeno je kompletno VST i u kompu ...... zato i kazem da je u pitanju samo rad ...... a ne polemisanje sa time sam hteo da prekinem ovo uzasno trosenje vremena .... i da svako pokaze sta zna . a ne samo da trtlja .....

PO TRECI I POSLEDNJI PUT

Ja svakodnevno koristim multiband .... samo nemislim da je on sprava prvog izbora ......nego stvar nuzde .......

A ribe bas volim ......nikad ih ne bi zaobisao ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 01:06 PM   #53
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

E pa nisam znao da si u elektronici od srca , imas PM
Old 10-02-2005, 07:36 PM   #54
MD
Senior Member

MD's Avatar

Ljudi ja ve? danima gledam nekakve sva?e i spominjanje samplova za dokazivanje znanja :roll:

Pa o?e itko ve? jednom dignuti neki sample i dati link pa da ljudi procijene sami?
MD is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 07:39 PM   #55
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Ima tamo pod PROMOCIJA RADOVA hrpu stvari...

A stvarno su ovo neku ludi svadalacki dani!
Ali mi smo sinoc krenuli pisati pjesme umjesto da se svadamo.... tamo je u kanti...
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 07:44 PM   #56
MD
Senior Member

MD's Avatar

Hvala puno!
MD is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 10:23 PM   #57
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANITA
Ima tamo pod PROMOCIJA RADOVA hrpu stvari...

A stvarno su ovo neku ludi svadalacki dani!
Ali mi smo sinoc krenuli pisati pjesme umjesto da se svadamo.... tamo je u kanti...
Evo ja sam napravio bas novu pesmu, ali tako sam je upropastio na masteringu da nisam mogao da prepoznam cija je to stvar... Na kraju sam dosao do zakljucka da se i ja ubacim u svadje jer mi to bolje ide... :roll: Samo se jos nisam opredelio u koji cu klan da se ubacim...sacekacu malo da vidim ko pobedjuje...
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 10:31 PM   #58
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

Evo stisale su se strasti...

Ja radim dance-trance,house,electro... tako da Max,bice mi zanimljivo da cujem sta radis!

SandRob ,ono u vezi Aleksandre Radovic,odnosi se na njen zadnji album,tj. da za takve aranzmane nisu bili neophodni skupi hardverski synth-evi.

Max znanje je jako bitno,ali ono sto mozes da dobijes sa hardverskim sintisajzerima tipa Nord Lead 3,Virus,Roland JP8000,... nije moguce ostvariti sa soft synthevima.Ako neko sumnja u ovo ,uploadovacu neke semplove sa ovih synth-eva pa ce ispasti smesan u pokusaju da se imalo priblizi tome,koristeci samo software.

U zadnje 2 godine sam uradio svoje najbolje kompozicije i ideje za aranzmane itd... totalno svetski i nesto novo cak i za svet... ali te ideje ne mogu da realizujem sa soft synth-evima ,tj. oprema ne moze da isprati ono sto mogu da zamislim. Na svu srecu,Nord Lead 3 je tu,Virus TI je vec narucen,samo da izadje u prodaju pocetkom marta,... pa cu da krenem."Napadam" svetsko trziste,domaca scena i ono sto se na njoj desava me ne odusevljava.Mislim da dovoljno znam u ovom trenutku.Medjutim danas znam vise nego pre mesec dana,a mnogo vise nego pre godinu dana.Kada se bude desilo da godinu dana nisam naucio nesto novo,e tada cu da kazem Bravo care ,ala produciras! (Kaaaako montira!!!!!! )
Dakle naravno da svi ima jos puno da ucimo,kao sto i poznati svetski producenti uce,razmenjuju misljenja,fore itd... Uostalom i produkcija stalno napreduje,kao i sva tehnika,kompjutersko programiranje,nauka,...
i potrebno je biti u toku,i stalno uciti,usavrsavati se,...
Gianfranco is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 11:46 PM   #59
Pedja
VIP Member

Pedja's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli
Evo ja sam napravio bas novu pesmu, ali tako sam je upropastio na masteringu da nisam mogao da prepoznam cija je to stvar... Na kraju sam dosao do zakljucka da se i ja ubacim u svadje jer mi to bolje ide... :roll: Samo se jos nisam opredelio u koji cu klan da se ubacim...sacekacu malo da vidim ko pobedjuje...

Quote:
Originally Posted by Gianfranco
ono u vezi Aleksandre Radovic,odnosi se na njen zadnji album
koliko mi se cini to joj je za sad prvi
Pedja is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 11:47 PM   #60
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

@Sandrob

ja sam pricao o ELEMENTARNIM stvarima. Nisam ulazio dublje u tematiku. I naravno da sam daleko od bilo kakvog "rasturanja". Ne vidim cemu sarkazam sa tvoje strane, al ok.

@idekius

Zasto da ne ljudima sve u lice? Bolje to nego ko neki da pratim i smeskam se i gledam kako nesto polako ali sigurno propada. Tako je i sa ljudima oko mene i sa kojim radim. Dokle god znam sta neko o meni (i suprotno) misli samo tako moze da se odrzi zdrava atmosfera.

A to za ribe. Recimo da mi je muzika na prva tri mesta. Mislite sta hocete...

Amater? Svakako! I to cu misliti o sebi verovatno i za 10 godina, iako i sad vec zaradjujem i manje-vise zivim od toga...

toliko.. poz!
kVu is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules