|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#51 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Member
|
Sto, pa ja se ne osecam zeznutim :roll: Ili mozda ne razumem a on to mene zeza, je li Bole vo..
|
|
|
#54 |
|
Member
|
[quote="ANITA"]Od nedavno posjecujem tu i tamo glazbeni forum hr (ali mislim da ce mi to kratko zaokupit paznju jer malo toga ima za nauciti tamo nazalost) i kako su mi tamo slali mnogi poruke da im posaljem glazbu.. dala sam im link... (valjda necu pozaliti).
I onda se sjetih da to nisam napravila ovdje..... a ovo je ipak moj "dom". Vecina vas je vec cula moje stvari, ali evo za ostatak koji nije a volio bi. 1. http://www.streamload.com/korg01/OAF pass = glazba 2. http://www.geocities.com/filip_zgane...ll-for-you.mp3 Opasna stvar Anita mnogo mi se svidja muzika, klavir je sasvim ok. Ja pocinjem pregovore za neki ozbiljni materijal Nadam se da cu uspeti da iskopam neki svoj sa ozbiljnom muziko. Cini mi se da imam neki u etno fazonu. Puno pozdrava |
|
|
|
|
|
#55 |
|
VIP Member
|
Sretno!!
Ja isto trazim svoje mjesto pod suncem.... Dobra je lova (500-5000$ po skladbi - za licencu + ASCAP BMI za svako koristenje) za ovaj tip glazbe.... ali treba se ugurati u igru da te stalno traze. Za to je potrebno vrijeme... ali dobro... docekat cemo...
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Junior Member
|
Ovo je odlicno, dobri samplovi i lepa klasika... svaka cast....
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Member
|
Anita, tako bih zeleo da cujem tvoje kompozicije ali
one su zabranjene i traze shifru, kako da pronadjem te kljuceve... ?
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
VIP Member
|
Samo 3 moje stvari su trenutno na broadjamu ovdje:
www.broadjam.com/anitaandreiszganec Uploadane su tamo jer preko broadjama suradujem sa drugim producentima i izdavacima. Ono sto zelim reci, tamo su bas te 3 stvari koje su trazili od mene. Relativno su stare i nisu najbolje od mene (theme 1 je npr. strukturirana po zahtjevu, kao i night theme koja ima predug uvod radi zahtjeva), a nove cu uskoro opet tamo uploadat. Ipak, "All for you" je po emociji vrlo jaka.. pa nju preporucam. Produkcijski ne mogu nista o njima puno reci, ja nastojim stvar dobro smixat i dok sam u fazi da je stvar gotova i kad bi ustvari slijedila produkcija (glancanje)... ja sam vec od nje umorna i skladam dalje.. drugo. Kad uploadam za koji dan ili tjedan onda vrijedi poslusati jos i: "Piano without a sound" (vokalno, orkestralna) i "It's just me".... To su stvari u mom novom stilu.... sa vise ili manje vokala (mog i od jedne operne pjevacice). |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Member
|
Stvarno se trudis...
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
VIP Member
|
Ne trudim se.
Sve to stize s lakocom i spontanoscu.....
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|