|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Member
|
![]()
Sto, pa ja se ne osecam zeznutim :roll: Ili mozda ne razumem a on to mene zeza, je li Bole vo..
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
[quote="ANITA"]Od nedavno posjecujem tu i tamo glazbeni forum hr (ali mislim da ce mi to kratko zaokupit paznju jer malo toga ima za nauciti tamo nazalost) i kako su mi tamo slali mnogi poruke da im posaljem glazbu.. dala sam im link... (valjda necu pozaliti).
I onda se sjetih da to nisam napravila ovdje..... a ovo je ipak moj "dom". Vecina vas je vec cula moje stvari, ali evo za ostatak koji nije a volio bi. 1. http://www.streamload.com/korg01/OAF pass = glazba 2. http://www.geocities.com/filip_zgane...ll-for-you.mp3 Opasna stvar Anita ![]() mnogo mi se svidja muzika, klavir je sasvim ok. Ja pocinjem pregovore za neki ozbiljni materijal ![]() Nadam se da cu uspeti da iskopam neki svoj sa ozbiljnom muziko. Cini mi se da imam neki u etno fazonu. Puno pozdrava |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
VIP Member
|
![]()
Sretno!!
![]() Ja isto trazim svoje mjesto pod suncem.... Dobra je lova (500-5000$ po skladbi - za licencu + ASCAP BMI za svako koristenje) za ovaj tip glazbe.... ali treba se ugurati u igru da te stalno traze. Za to je potrebno vrijeme... ali dobro... docekat cemo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Junior Member
|
![]()
Ovo je odlicno, dobri samplovi i lepa klasika... svaka cast....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Member
|
![]()
Anita, tako bih zeleo da cujem tvoje kompozicije ali
one su zabranjene i traze shifru, kako da pronadjem te kljuceve... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
VIP Member
|
![]()
Samo 3 moje stvari su trenutno na broadjamu ovdje:
www.broadjam.com/anitaandreiszganec Uploadane su tamo jer preko broadjama suradujem sa drugim producentima i izdavacima. Ono sto zelim reci, tamo su bas te 3 stvari koje su trazili od mene. Relativno su stare i nisu najbolje od mene (theme 1 je npr. strukturirana po zahtjevu, kao i night theme koja ima predug uvod radi zahtjeva), a nove cu uskoro opet tamo uploadat. Ipak, "All for you" je po emociji vrlo jaka.. pa nju preporucam. Produkcijski ne mogu nista o njima puno reci, ja nastojim stvar dobro smixat i dok sam u fazi da je stvar gotova i kad bi ustvari slijedila produkcija (glancanje)... ja sam vec od nje umorna i skladam dalje.. drugo. Kad uploadam za koji dan ili tjedan onda vrijedi poslusati jos i: "Piano without a sound" (vokalno, orkestralna) i "It's just me".... To su stvari u mom novom stilu.... sa vise ili manje vokala (mog i od jedne operne pjevacice). |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Member
|
![]()
Stvarno se trudis...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
VIP Member
|
![]()
Ne trudim se.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pozdrav svima ! | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 30-03-2009 09:39 PM |
pitanje do svima!! | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 04-12-2008 12:12 PM |
Cao svima | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-04-2005 06:53 PM |