|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#541 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Na kraju ipak sve snimim spreko procesora (digitech, dok ne stigne vox ![]() ![]() Ali ipak radi za sve pare s obzirom da nije nesto extra skupa. Klinovi su kao i kod vecine simulacija vrlo upotrebljivi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Moderator
|
![]()
koju gitaru imash? poshto sam chuo dosta zalbi na rachun amp simulacija i distorzija.. isto tako sam i ja mislio, jer sam stalno ubadao squiera u komp.. al kad sam ubo gibson les paula (onaj bb kingov, ne znam tachnu oznaku), raspametio sam se.. jer chak i distorzije zvuche prilichno fino.. al jbg, evo trenutno imam mesa bugija mark 3 u studiju i gibsona, i iskreno, mrzi me da nameshtam mikrofone na mesu.. ubodem u komp i to je to.. doro.. aj nije bash da me mrzi, al uglavnom jako kasno uhvatim gitaru (kao sat sam u 3 am se 'vatam za gitaru) i iako imam gluvu sobu, ne zelim da odvrcem mesu.. pa se lepo bocnem.. u komp..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Mada sigurno zavisi i od toga kakve ti gitare trebaju. Kapiram da ako je ne guras u prvi plan i ako ti nije glavni instrument u pesmi onda bi mogao lepo da posluzi i line6. Ja sam radio neki gospel hor gde ima hi gain gitara u pozadini i ispalo je skroz ok, ali kada snimam neki punk ili hc onda jednostavno ne mogu dobiti zeljeni rezultat. Mada to je verovatno do mene jer sam cuo neke pristojne hc/punk snimke radjene sa line6. Mada sigurno i druge stvari u lancu uticu na krajnji usnimak. A meni je ipak ovo samo hobi (:
www.ludekrawepunk.com www.myspace.com/ludekrawe www.myspace.com/studioheadroom www.headroom-production.com Last edited by dawid; 26-05-2008 at 11:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Moderator
|
![]()
ne kazem da je mesa losha, savrshena je.. ali me mrzi da je koristim.. pogotovo shto nije moja..
![]() aj videcu da probam nedje ovog line sixa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Senior Member
|
![]()
jbg da si blize dao bih ti ga ja na koju nedelju pa da vidis da li ti odgovara tako nesto. Mada mislim da bi ti mnogo bolje radio vox tone lab i da bi ti bio trajno resenje za studio. Samo cena...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Moderator
|
![]()
na koju verziju mislish tone laba? se? 300 dolara..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Pro Member
|
![]()
evo za sad je ovako cekam dizajn stola da odradim i da skupim finansije pa ce to izgledati kako treba znam da je ko na djubristu ovako al' ... , jx8p je na popravci (uskoro ko nov
![]() ![]() ![]()
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 27-05-2008 at 11:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Member
|
![]()
Makni te prazne boce od Coca-Cole. Kvare ti ugled!
![]() (sala mala, naravno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Pro Member
|
![]()
:]]]] jedva cetkam da sredim taj sto da pa da se zavalim na isti :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |