|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
![]()
Ok, ajde evo malo lufta i sve, ima li još ko nešto na temu da kaže...
Prostodušan alat koji je lako shvatljiv širokoj populaciji... Ima sve ovo smisla što je izneto, zato je i Forum, da se diskutuje, nije "dnevnik"... ![]() Da li je opravdana cena, da li postoji alternativa (s'obzirom na ciljnu grupu)...itd...
![]() |
#43 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Po drugi put gledajući karakteristike na papiru, čini mi se da im je ideja da SF bude premix okruženje za (1) zapise živih nastupa i (2) video postprodukciju. Ono, da (1) snimiš kanale, očistiš ih prilično ozbiljnim alatima od gluposti i preneseš ih u Samplitude ili (2) da očistiš dijalog prilično ozbiljnim alatima, postaviš atmosfere, muziku i efekte, pa sve tako sređeno uguraš u Sequoiu. Otprilike kao predsoblje Samplituda i Sequoie. Nemam pojma, videćemo, ali u oba slučaja je besmisleno kupovati ga (ili ga „kupovati”, čekati apdejtovane krekove i štatijaznam, hehe) samo zarad seckanja i retuširanja nekog stereo događaja. Za sve to već postoji legalan besplatan program za koji svi već znaju, zove se Audacity. Ima škare, ljepilo, olovku i svakakve alate iz vremena SF4. WTF, ima čak i višekanalnu podršku. I instalacija mu je dvadeset puta manja ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Taj Audacity ima još nešto - noise koji unosi samiim tim što uradiš Save As.
Za mene lično, VEOMA neprivlačna karakteristika nekog audio softvera i više nego dovoljan razlog da ga se klonim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 01-09-2016 at 07:18 PM. Reason: terminologija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
Prilično sam siguran da sam o tome vodio računa onomad kada sam ispitivao Audacity, ali, opet, budući da ti zapravo koristiš program, onda i znaš o čemu pričaš; sa druge strane, mrzi me da sad to proveravam (jednostavno, ne volim Audacity, i to je to
![]() ![]() Kad se ukaže neka prilika, isprobaću. Čisto radi što boljeg razumevanja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Inače, Audacity u eksportu nudi Wav 16 i 32 bit (FP), a za 24-bit eksport mora da se izabere "other uncompressed files", pa Signed 24-bit wav... mnogo ga iskomplikovaše. Pozdrav, Vasa P.S. U prethodnom postu sam se nalupetao da se parametri za eksport definišu u samom projektu. Slepac.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 02-09-2016 at 01:53 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
VIP Member
|
![]()
Ma seljak sam. Maksimalno zumiram, pa secnem klip na tom mestu i razvučem fade out i fade in na rezu kroz par semplova. Ili uradim automatizaciju pre-fx envelope kroz par semplova
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-09-2016 at 01:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
sto kaze jedan lik na pijaca stranici
I Think 199$ Is Really Overpriced For Just An Eq (SurferEq). Cockos Reaper $225 Cubase 8.5 Pro $514 Cakewalk Sonar Platinum $499 Ableton Live 9 Suite $749 Image Line Fl Studio $199/299 Avid Protools $599
facebook Brano Vujicic (Branoy) https://www.youtube.com/user/branolovehurts/videos http://soundcloud.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-works http://www.reverbnation.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-pa3x |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zasto toliko dugo ucitava | Braca | Computer Hardware | 4 | 16-11-2012 07:15 AM |
Eh da imam para ko Don! | Shricke | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 28-04-2008 10:09 PM |
sta da kupim za malo para | sasait | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 27-10-2006 04:12 PM |
koliko para toliko i muzike?! | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 9 | 18-09-2006 10:12 AM |