|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Lampash,loze te mangupi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Mogli
He he.... Ma ljut sam zbog ovih wavesa..... Ali, imam novost.... Naime, dakle, kako da kažem..... PRORADILO !!!! Našao neki stari hdd i instalirao na njega svježi system.... Instalirao Cubase 5 i waves 9.....Radi kao puška..... e sad, već satima ne mogu to pokrenuti da proradi na systemu na kojem radim. Bit ću uporan, neko vrijeme.... Bojim se da će mi biti lakše i bolje za zdravlje, sve srušiti i nizati terabajte od početka.... uf... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jedan "paket" wavesa je došao bez toga. Ima u repack-u. Tako je bilo i meni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A ne ja nisam obrisao vst2shell, greska, obrisao sam shell koji drzi VST2 pluginove ( waveshell-VST9.0 ), to sam obrisao i koristim samo VST3 pluginove koji odlaze u common files itd... A za shell2vst pogledaj! A da to je u repack varijanti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() Quote:
ovo je moj post na koji odgovaras.sto pise u zadnjoj recenici??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Covece ti si skocio na mene i napao me sto sam reko da N4 nema Sort By Vendor funkciju? A nema je, cita listu onako kakav je folder routing unutar vstplugins foldera. Ja sam coveka uputio u Sort By Vendor funkciju koja je uvedena od verzije 5 i kako da mu se VST3 plagovi sortiraju pod Waves a ne pod Steinberg Dynamics itd... Ne kapiram sta zelis od mene? I covek je jasno u postu pre tvog rekao da ZELI DA KORISTI VST3, a ti mu govoris kako da pravi DLL-ove sa shell2vst itd... Dakle da rezimiram, nemas resenja kako da sortira VST3 pluginove da mu se vide pod Waves folderom ( a me pod Steinberg), ne citas da covek zeli VST3 da koristi a ne VST2.4, i napadas mene sto kazem nesto sto je istina i dalje mu dajes nepotreban savet kako da kreira i sortira posebne dll-ove koji su i onako vst2.4 i bespotrebno bunis coveka. Kad samo jednim checkboxom dobija sve Waves VST3 plagove sortirane pod Waves i dalje po nameni, bez potrebe da se mrka sa 350 dll-ova i da ih salje u ovaj i onaj folder, koji pri tom nisu ni VST3. Od kako se pojavio shell2vst, od verzije 7 sam ga koristio da razvrsatavam sve rucno dok C5 nije izasao sa ovom novom i prakticnom funkcijom. Kapiram ja da svako sebi iz svoje perspektive deluje najpametnije, ali prvo razmotri malo bolje sta drugi pisu. Pozdrav Last edited by Jan; 27-03-2012 at 11:32 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |